Descoperă cum îți poți alege materialele de calitate pentru casa mult visată

Descoperă cum îți poți alege materialele de calitate pentru casa mult visată

Totul începe cu un vis: îți imaginezi cum va arăta casa mult visată, te gândești în câți ani vei achiziționa terenul și o vei ridica, începi să salvezi diverse fotografii pe care să le folosești drept sursă de inspirație și lista poate continua. Odată ce dorința de a pune bazele unui viitor începe să se contureze, nimic nu te mai poate opri. O echipă de profesioniști te poate ajuta să pui pe hârtie tot ce îți dorești: arhitectura, materialele și design-ul locuinței perfecte.

O echipă nu face doar lucruri atractive, ci și funcționale și optime. Diminuarea costurilor de execuție prin optimizarea proiectului se poate realiza doar de oameni cu experiență de proiectare și care se implică în ceea ce fac. Orice idee este realizabilă, dar trebuie proiectată fezabil. Un inginer sau un arhitect bun are viziunea necesară pentru a găsi cele mai bune soluții pentru dorințele tale și în raport cu bugetul tău.

Vega Prod Sistem oferă servicii de calitate în concordanță cu nivelul superior al produselor pe care le comercializează. Cu o activitate începută în anul 2010, dispunând în prezent de o echipă cu experiență în producerea și montarea unei game variate de produse, destinate amenajării spațiilor interioare și exterioare, poți alege cu încredere de la balustrade elegante din sticlă, tâmplărie de înaltă calitate, sisteme de închidere pentru terase și balcoane, dar și pergole pentru grădina ta.

De exemplu, pergolele sunt perfecte pentru a crea un spațiu deosebit la exterior, o extensie a casei, în care vei putea să îți petreci timpul așa cum dorești, inclusiv în zilele prea reci sau prea călduroase. În plus, ele reprezintă alegerea ideală dacă îți dorești să montezi pe structura lor sisteme de închidere cu sticlă securizată, pentru a prelungi perioada petrecută în acest spațiu.

Prin calitate și profesionalism, serviciile și produsele Vega Prod Sistem au ajuns să fie preferate de multe personalități ale showbizului românesc (Dorian Popa, Connect-R, Amna ș.a). Totodată, printre clienții lor se numără și firme multinaționale, dar și companii importante din România ca: LIDL, Starbucks, Băneasa Shopping City, Sun Plaza Shopping Center ș.a.

 

 

***

Compania Vega Prod Sistem, premiată în cadrul galei I Success cu titlul de “Cel mai bun brand de uşi și ferestre premium”, oferă produse de înaltă calitate și consultanţă pentru a satisface orice cerere din partea unui client. Mai mult, compania a câștigat și premiul pentru „Cel mai bun brand de sisteme complexe pentru închiderea teraselor” la gala I Success Health, Beauty & Lifestyle 2021.

Pentru mai multe detalii sau informaţii în legătură cu reamenajarea locuinței tale, îi poți contacta la numărul de telefon: 0760.273.174 ori la adresa de email: [email protected], www.vegaprod.ro.

COMMENTS

DISQUS: 0