Gabriela Cristea își îngrijește tenul cu produse românești! Descoperă și tu lumea Momirov Cosmetics

Gabriela Cristea își îngrijește tenul cu produse românești! Descoperă și tu lumea Momirov Cosmetics

Machiajul zilnic necesită o îngrijire mai atentă a pielii, căci nicicând produsele de make-up nu se aşează mai frumos pe chip ca atunci când avem tenul proaspăt, suplu şi hidratat. Este şi părerea Gabrielei Cristea, recunoscută pentru chipul luminos. În vârstă de 47 de ani, vedeta TV ne-a împărtăşit ritualul ei zilnic de îngrijire, ritual din care nu lipsesc niciodată demachierea şi folosirea produselor de calitate. Prezentatoarea emisiunii „Mireasa” s-a ataşat de un brand românesc de cosmetice, Momirov Cosmetics, iar noi am aflat care este ingredientul inovator de care pielea ei s-a îndrăgostit!

 

UN SERUM PREMIAT, PE LISTA COSMETICELOR IUBITE DE VEDETĂ

Chiar dacă make-up-ul de televiziune poate fi obositor pentru piele, Gabriela Cristea are grijă să compenseze orele petrecute cu fond de ten, farduri, rimel ori blush cu cele de respiro, atât de necesare pentru un ten care rămâne frumos şi peste ani.

GABRIELA CRISTEA: „Citisem recent că noi, femeile, ne petrecem mai mult de jumătate din viaţă purtând machiaj, prin urmare trebuie să acordăm o atenţie deosebită şi curăţării tenului nostru. Acesta este un pas peste care eu nu sar niciodată. În cazul meu, lucrurile sunt simple: atunci când îmi place un produs, foarte greu mă mai despart de el. Gama 24K Gold de la Momirov Cosmetics pentru ten matur este acum alegerea mea în ritualurile de îngrijire de dimineaţă şi de seară, întrucât simt că îmi acoperă cel mai bine nevoile pielii.”

Gabriela Cristea a aflat despre brandul Momirov Cosmetics la începutul anului 2022, iar prima descoperire a fost serumul din gama 24K Gold, produsul românesc de beauty al anului la gala Cosmobeauty Awards!

GABRIELA CRISTEA: „Iubesc serumurile pentru că au un efect mult mai intens de estompare a ridurilor, prin faptul că acţionează la nivel profund în piele. De-a lungul timpului, am avut întotdeauna un astfel de produs în rutina mea zilnică, însă serumul facial cu aur de 24 de carate şi acid hialuronic de la Momirov m-a cucerit definitiv. Este extrem de hidratant şi intră foarte uşor în piele, fiind pe bază de apă. Îmi place felul în care îmi simt tenul la doar câteva minute de la aplicare.”

Vedeta TV şi-a completat ulterior rutina de îngrijire şi cu alte produse: crema de ochi şi cea hidratantă pentru ten tot pe bază de aur sunt acum aliatele ei în faţa agresiunii factorilor externi, precum poluarea sau razele UV.

 

BENEFICIILE AURULUI COLOIDAL PENTRU PIELEA NOASTRĂ

Fondatoarea brandului Momirov Cosmetics, Tiana Momirov, ne-a explicat pe larg de ce a optat pentru folosirea acestui metal preţios în gama inovatoare de îngrijire cotidiană a tenului trecut deja de o anumită vârstă.

TIANA MOMIROV, FONDATOARE MOMIROV COSMETICS:Evoluţia tehnologiei a adus aurul mai aproape de noi, sub formă coloidală, permiţând o omogenizare mai uşoară în compoziţia produselor. Folosim aurul coloidal ca ingredient principal în produsele noastre, deoarece beneficiile lui în cosmetică sunt numeroase. Aurul are rolul de a conduce celelalte ingrediente active şi de a le ajuta să fie mai bine absorbite în piele. De asemenea, merită menţionate şi proprietăţile sale antiinflamatoare şi antibacteriene.”

După folosire, pielea rămâne mai întinsă, are un aspect mai ferm şi o elasticitate mai crescută. Produsele din gama 24K Gold sunt concepute pentru a fi folosite separat sau complementar, în funcţie de nevoile tenului.

TIANA MOMIROV, FONDATOARE MOMIROV COSMETICS: „Crema noastră vitaminizată, îmbogăţită cu uleiuri, are o textură foarte uşoară, ceea ce o face potrivită pentru orice tip de ten. Alături de serumul Momirov creează un set şi reprezintă minimul de îngrijire de care ar trebui să se bucure un ten matur. Folosite constant, ele ajută la estomparea ridurilor. Efectele sunt vizibile încă de la prima aplicare.”

 

 

MOMIROV COSMETICS, BRANDUL ROMÂNESC CARE FACE CONCURENŢĂ GIGANŢILOR DIN COSMETICĂ

Demarat în 2019, în oraşul de pe Bega, Momirov Cosmetics este un vis devenit realitate. Creatoarea lui, Tiana Momirov a adunat în produse toate secretele frumuseţii de pe întreg Globul şi le-a transpus în formule concepute de specialişti cu o vastă experienţă în crearea reţetelor cosmetice.

TIANA MOMIROV, FONDATOARE MOMIROV COSMETICS: Am îndrăznit să credem că şi în România se poate face producţie cosmetică la nivel ridicat, chiar şi într-o firmă mică. Ne-am propus să folosim doar active de înaltă calitate, cu studii clinice solide şi să păstrăm cele mai ridicate concentraţii recomandate, indiferent cât de mult ar creşte costul per produs.”

Cu preţuri accesibile, Momirov Cosmetics a început să fie alegerea tot mai multor români, inclusiv a persoanelor publice.

 

Descoperiţi gama folosită de Gabriela Cristea pe site-ul: https://momirov.ro/

COMMENTS

DISQUS: 0