Dulcinella deschide magazinul cu numarul 50! Dulcele va iese de acum in drum si pe Soseaua Pantelimon!

Dulcinella deschide magazinul cu numarul 50! Dulcele va iese de acum in drum si pe Soseaua Pantelimon!

Cel mai mare lanţ de cofetării artizanale de peste Prut îşi continuă călătoria delicioasă şi mai bifează o lansare de succes! Dulcinella a deschis la jumătatea lunii octombrie 2021 a cincizecea locaţie de pe harta gustului fără egal şi, totodată, a doua din Bucureşti.

Inaugurarea s-a făcut, şi de această dată, în mijlocul vedetelor, iar un cunoscut interpret de muzică populară din Republica Moldova şi, totodată, brand ambassador Dulcinella, şi-a aniversat ziua de naştere odată cu acest eveniment!

 

DULCINELLA, PRIMA COFETĂRIE DIN SECTORUL 2 AL CAPITALEI 

Panglica noului magazin Dulcinella, primul din sectorul 2 al Bucureştiului, a fost tăiată pe 15 octombrie 2021. Cofetăria cu numărul 50 se găseşte pe Şoseaua Pantelimon, la numărul 291. Lansarea ei are loc la doi ani distanţă de când laboratoarele de delcii din Republica Moldova au poposit în România şi la scurt timp după ce Dulcinella a deschis prima locaţie din Bucureşti, pe Calea Griviţei, în sectorul 1.

Pentru că fiecare inaugurare este un mare prilej de bucurie, şi de aceast dată Dulcinella a avut alături fani declaraţi ai brand-ului. Printre numele importante din showbiz care s-au alăturat evenimentului se numără: Paula Seling, Eugenia Şerban, Elena Merişoreanu, Claudia Ghiţulescu, Florentina Opriş şi Bianca Drăguşanu.

Cătălin Măruţă a fost prezent şi la această inaugurare, în calitate de prezentator, la fel cum s-a întâmplat şi la precedenta deschidere din Bucureşti.

 

ARTISTUL ION PALADI, ZI DE NAŞTERE CELEBRATĂ LA INAUGURARE

Şi unul dintre cei mai apreciaţi artişti de muzică populară de peste Prut, Ion Paladi a fost prezent la eveniment. Şi-a amânat petrecerea aniversară cu câteva zile, pentru a putea celebra noua vârstă în mijlocul echipei Dulcinella, la inaugurarea celui mai nou magazin.

De altfel, pentru Ion Paladi, Dulcinella reprezintă mai mult decât un loc de răsfăţ!  Este brand ambassador al mărcii de delicii şi, totodată, cel care a reușit să creeze „o punte dulce” între Basarabia și România, atunci când a făcut posibilă dezvoltarea brand-ului și în țara noastră.

 

DULCINELLA SCRIE ISTORIE ÎN LUMEA DULCIURILOR

Torturi la comandă sau gata preparate, prăjituri, pateuri ori fursecuri, toate pregătite după reţete tradiţional moldoveneşti ori originale, prind formă şi gust zilnic de 15 ani încoace, din mâinile artizanilor Dulcinella.

Experţii aromelor delicioase se asigură că, de fiecare dată, clienţii găsesc în vitrinele cofetăriilor de toate, pentru toţi! Tocmai de aceea au lansat şi seria de delicii Raw-Vegane,  dedicată celor care caută deserturi potrivite şi pentru Post, fără E-uri, fără aditivi, neprocesate termic ori chimic, dar bogate în vitamine, minerale şi enzime conţinute de ingredientele în stare crudă.

Peste 3 mii de clienţi testează şi cumpără zilnic deserturile marca Dulcinella!

 

VINOTECA DULCINELLA, BĂUTURI DE POVESTE

Şi pentru că un vin de calitate poate potenţa gustul şi aroma unui dulce, experţii Dulcinella au pregătit clienţilor o selecţie de băuturi înnobilate de timp, etaloane cu gusturi pline şi catifelate, care pot acompania, cu succes, orice eveniment.

 

DULCINELLA, MAGAZINUL CADOURILOR CU CARE NU DAI GREŞ

Cei care sunt în pană de idei atunci când vine vorba despre cadoul perfect pentru cei dragi, trebuie să ştie că tot la Dulcinella găsesc inspiraţia necesară! Seturi de delicii gata preparate ori create la cerinţa clientului pot constitui darul ideal.

Tot la Dulcinella găsiţi mereu noi şi noi reţete în vitrine, din dorinţa cofetarilor de a revoluţiona gustul deserturilor atât de iubite de clienţi.

 

DULCINELLA, UN BRAND ÎN CONTINUĂ EXPANSIUNE

Gustul Dulcinella se reinventează, extrem de curând, în alte două locaţii care urmează să îşi deschidă larg uşile pentru clienţi, tot în această toamnă, în Bucureşti. Dulcinella deschide noile magazine pe Bulevardul Constantin Brâncoveanu, la numărul 116, dar şi pe Şoseaua Ştefan cel Mare, la numărul 14.

Până atunci, Dulcinella vă aşteaptă în cele două locaţii deja inaugurate în Bucureşti – pe Calea Griviţei, dar şi pe Şoseaua Pantelimon, dar şi în locaţiile din ţară!

 

Ca să fiţi la curent cu toate noutăţile din universul Dulcinella, vă invităm pe site-ul oficial, dar şi pe paginile Dulcinella de pe reţelele de socializare!

Site: https://www.dulcinella.ro/

Facebook: https://www.facebook.com/dulcinella.ro/

Instagram: https://www.instagram.com/dulcinella.ro/

 

 

COMMENTS

DISQUS: 0