Dulcinella, parte din aniversarea Valentinei Pelinel. Ce delicii i-au pregătit vedetei artizanii gustului delicious

Dulcinella, parte din aniversarea Valentinei Pelinel. Ce delicii i-au pregătit vedetei artizanii gustului delicious

Întotdeauna alături de oameni la evenimentele importante, Dulcinella a ținut să o sărbătorească în manieră proprie pe Valentina Pelinel! La împlinirea a 41 de ani, vedeta a primit din partea brand-ului de delicii nu unul, ci două torturi pregătite cu migală în atelierele proprii.

 

VALENTINA PELINEL, RĂSFĂȚ ÎN FAMILIE

Valentina Pelinel și-a celebrat ziua în familie, alături de copii și de soțul Cristian Borcea. S-a răsfățat cu delicii din plin, că doar o dată pe an îți poți sărbători ziua, iar Dulcinella a contribuit la asta: i-a trimis două daruri surpriză.

Primul tort, în nuanțe de alb și roz, a fost realizat pe două etaje și a fost decorat cu flori făcute manual, din zahăr. În ceea ce privește compoziția, experții Dulcinella s-au gândit la o aromă de sărbătoare: pandișpanul cu cacao și crema de unt de cacao care ne aduc împreună aminte de copilărie sunt la orice vârstă o combinație de nerefuzat.

Al doilea tort, cu elemente specifice Crăciunului, a prins gust din foi subțiri cu miere de albine și cremă de smântână. Deliciul a fost mai mult un cadou pentru întreaga familie a Valentinei Pelinel – poza care o înfățișează pe ea, împreună cu soțul și cu cei trei copii a reprezentat elementul central al tortului.

Aspectul, dar și gustul deliciilor au convins-o pe Valentina, care, încântată de surpriză, a postat poze cu deserturile pe rețelele de socializare.

 

VALENTINA PELINEL ÎNCHEIE ANUL CU OPTIMISM

Tot pe rețelele de socializare, Valentina Pelinel a transmis și un mesaj fanilor, la ceas aniversar. Chiar dacă 2021 a reprezentat un an cu multe provocări pentru ea, vedeta are suficiente motive să fie recunoscătoare: „La finalul acestui an, în ziua în care împlinesc 41 de ani, înțeleg și simt cu adevărat ce înseamnă să fii recunoscător: pentru viața mea, pentru sănătatea mea, pentru familia și prietenii mei, pentru fiecare dimineață în care avem o nouă șansă. O șansă să facem lucrurile bine, corect, înțelept, dar și cu mult entuziasm.”

Torturile marca Dulcinella, extrem de apreciate și de vedete, sunt la doar un click distanță, pe www.dulcinella.ro. Cu o istorie de peste 15 ani, cel mai mare lanț de cofetării artizanale de peste Prut, cu zeci de magazine și în România, își propune să vă facă viața un pic mai dulce, oră de oră, zi de zi.

Experții gustului fără egal vă așteaptă comenzile, dar și vizitele în cofetăriile Dulcinella. Ca să fiţi la curent cu toate noutăţile din universul lor dulce, vă invităm și pe paginile de socializare: Facebook: https://www.facebook.com/dulcinella.ro/ Instagram: https://www.instagram.com/dulcinella.ro/

COMMENTS

DISQUS: 0