Dulcinella, surprize dulci pentru sărbătoriții zilei! La mulți ani de Sfântul Nicolae!

Dulcinella, surprize dulci pentru sărbătoriții zilei! La mulți ani de Sfântul Nicolae!

Dulcinella înseamnă sărbătoare, motive de a fi împreună, de a ne bucura şi de a cinsti momentele speciale. Tocmai de aceea, luna cadourilor ne găseşte mereu… prăjiturind de zor! Recent, l-am ajutat pe Moş Nicolae să livreze surprize dulci celor care îşi celebrează ziua de nume pe 6 decembrie. Printre cei peste 800 de mii de sărbătoriţi români se numără şi vedete, cărora maeştrii gustului Dulcinella le-au pregătit torturi cu decoruri-surpriză!

 

 

LA MULŢI ANI, NICO!

Îndrăgostită de când se ştie de muzică, Nico a primit de Sfântul Nicolae un tort marca Dulcinella, care a prins formă din pasiunile ei. Scena şi cântecul. Culorile desertului nu au fost alese la întâmplare: ce se potriveşte mai bine cu sărbătorile de iarnă dacă nu combinaţia roşu-alb?

Nico a avut parte şi de flori… comestibile, de ziua ei. Create cu migală şi cu atenţie de artizanii Dulcinella, trandafirii şi rochiţa-rândunicii croite din zahăr au completat perfect decorul unui tort de poveste.

 

 

NICOLE CHERRY, UN DECEMBRIE DE VIS

Născută în luna miracolelor, decembrie 2021 chiar a venit cu multă magie la pachet pentru Nicole Cherry. Proaspăt devenită mămică, artista a avut multe motive de sărbătoare încă de la debutul lui decembrie. De ziua ei de naştere, dar şi de nume, Nicole Cherry a primit un tort special din partea echipei Dulcinella.

Cu un decor specific iernii, creat din brazi, globuri şi fulgi din zăhar, deliciul a avut aromă de sezon: ciocolata s-a regăsit şi în blat, dar şi în cremă. Plăcut impresionată de darul dulce, Nicole Cherry le-a arătat tortul şi fanilor, într-o postare pe contul ei de Instagram.

 

 

NICOLETA LUCIU, ONOMASTICĂ ÎN TONURI DULCI

Şirul urărilor la ceas de sărbătoare a continuat cu Nicoleta Luciu. Echipa Dulcinella i-a dat o mână de ajutor lui Moş Nicolae şi a livrat, dis de dimineaţă, la uşa vedetei un tort… de decembrie! Decorat cu elemente-simbol pentru luna în care ne aflăm, precum ghirlande, merişoare şi cadouri, deliciul cu aromă de ciocolată a cuprins toate urările de bine din partea artizanilor gustului fără egal.

 

Odată cu această sărbătoare importantă atât pentru cei mici, cât şi pentru cei mari, dăm startul urărilor specifice perioadei: Sănătate, Bine şi Fericire vă doreşte întreaga echipă Dulcinella. Aceleaşi urări le facem şi sutelor de mii de români care îşi sărbătoresc ziua de nume de Sfântul Nicolae!

Cu ocazie sau fără, torturile Dulcinella sunt motivul perfect pentru o pauză dulce. Şi dumneavoastră puteţi comanda deliciile savurate de vedete, cu o simplă comandă plasată la numărul de telefon 0749.022.224 ori în magazinele noastre.

Născut în urmă cu mai bine de 15 ani peste Prut, brand-ul Dulcinella numără astăzi zeci de locaţii şi în România, inclusiv în Bucureşti. Ca să fiţi la curent cu toate noutăţile din universul Dulcinella, vă invităm pe site-ul oficial www.dulcinella.ro, dar şi pe paginile de socializare:

Facebook: https://www.facebook.com/dulcinella.ro/

Instagram: https://www.instagram.com/dulcinella.ro/

 

 

COMMENTS

DISQUS: 0