Elegance, style ,, secretele îmbinării vieții profesionale cu viața de familie” cu Sarah Jessica Parker

Elegance, style ,, secretele îmbinării vieții profesionale cu viața de familie” cu Sarah Jessica Parker

Elegance, style ,, secretele îmbinării vieții profesionale cu viața de familie” cu Sarah Jessica Parker

Sarah Jessica Parker este cunoscuta actriță, fotomodel și producătoare de filme americane , celebra actriță din serialul cel mai iubit ,, Sex and the city” însă în rândurile mamelor , ea este situată și drept o susținătoare a unui mod de creștere a copilului bazat pe empatie, respect, atenție față de nevoile sale.
Jesica ne împărtășește experiența sa de viata ca mama și actrița și din principiile sale despre diverse aspecte ale creșterii copilului.Actrita ne împărtășește secretele cum poți fi mama ,soție și artist.Rolul de mama este în prim plan ,fiind mama a trei copiii , nu o împiedică și nici nu îi este teama pentru carieră. Și pe plan profesional, ceea ce face la filmări sau pe scena e tratat strict profesional.
Actriță vine cu sfaturi din experiența ei ,ca oricât de greu îi este sa se împartă intre filmări și familie , trebuie să ai control, răbdare și sa fii o mama empatica. O mama nu are voie sa greșească , sa îi spună copilului ca se sacrifică pentru el.Copii ne sunt oglinda , iar prin ei reușim sa ne desăvârșim dacă ascultam plini de dragoste și respect. Sa îmbini viața profesionala cu viața de familie trebuie să știi să le controlezi pe ambele, când intri în casa este foarte important să lași în prag toată incarcatura de la serviciu.

Sarah Jessica Parker

Unitatea familiei Îți dă un confort psihic care te va ajuta să dai randament la serviciu.Ceea ce trebuie să facem ,:este sa oprim goana ăsta prin viață și sa ne bucurăm de copii și familie .Unde ne grăbim? Sa stai sa-i privești cât de adorabili sunt și sa te amuzi de sinceritatea și naivitatea lor. Trebuie să fii dispusa sa te descurci cu ,,ceea ce ți se întâmplă ” mai spune celebra actriță.
Majoritatea mamelor se simt mereu vinovate ca nu petrec suficient timp cu familia .Încearcă sa înțelegi ca faci ceea ce poți pentru a fi alături de copii tai, însă este normal sa te concentrezi și asupra job-ului. Este un lucru firesc sa faci asta. Deși ți se pare mai ușor sa uiți de tine și sa te concentrezi mereu asupra muncii și asupra familiei , acest lucru te poate copleși și obosi.Tot ceea ce trebuie să faci, este sa Îți scrii pe o foaie câteva promisiuni ție pe care sa le respecți pentru a avea succes și sa realizezi tot ceea ce îți propui.I-ati un angajament în primul rând fata de tine însăți.

 

Promite-ti ție ca nu vei renunța indiferent cât de greu Îți va fi sa-ți îndeplinești scopul , ca iti vei depăși limitele, nu fii dura cu tine , apreciaza-te nimeni nu o va face decât tu, nu te îndoi de tine niciodată, dezvolta-te în fiecare zi.Gandirea pozitivă Îți poate îmbunătăți șansele de a reuși ceea ce ti-ai propus sa faci, așa ca ramai optimistă.
Sa le ai pe toate ,poate însemna să ai o familie fericita și sănătoasă, așadar vei putea fii mama,soție și actrița făcând ceea ce te face împlinit doar cu răbdare și perseverență.

 

Și ca încheiere actriță ne amuza cu o expresie funny: ,, considera ca a fi mama și soție, este mult mai distractiv ” decât sa fii singura.

COMMENTS

DISQUS: 0