Elena Ciftci, cursuri de make-up în Anglia

Elena Ciftci, cursuri de make-up în Anglia

Ciftci Elena Academy a ajuns și în Regatul Unit al Marii Britanii. La cererea româncelor de peste hotare , make-up artistul, care are foarte multe vedete autohtone printre cliente, a organizat primele cursuri de bază în Anglia, mai exact în Birmingham și Londra.

Programul complet al cursurilor de make-up susținute de Elena Ciftci

Cursurile sunt de bază sau pentru avansați. Pentru înscrieri puteți accesa www.ciftcielena-makeupartist.ro sau puteți trimite un email pe adresa [email protected].

Perioada în care se desfășoară cursurile în Londra sunt  7-11 Octombrie și 2-6 Decembrie, în timp ce în Birmingham au loc între 14-18 Octombrie și 25-29 Noiembrie.

Elena Ciftci este un makeup artist cu o vastă experiență atât în makeup, cât și în formarea profesională în cadrul Academiei Ciftci Elena. Ea cunoaște ce machiaj li se potrivește cel mai bine vedetelor noastre, fiind nu de puține ori în contact direct cu ele.  Printre cele care i-au călcat pragul salonului se numără Valentina Pelinel, Livia Graur, Bianca Drăgușanu, Elena Merișoreanu, Miki de la Kapital, Roxana Vașniuc, Raluca Dumitru, Silvana Rîciu și Nasrin Ameri.

COMMENTS

DISQUS: 0