Elena Cucicovschi, trainer pentru doamne. Este inițiatoarea proiectului „Arta de a fi Femeie”

Elena Cucicovschi, trainer pentru doamne.  Este inițiatoarea proiectului „Arta de a fi Femeie”

În momentul când femeia încetează să se mai simtă și să se înțeleagă, ea se deconectează de la sinele său și, astfel, îi devine imposibil să înțeleagă și să simtă bărbatul pe care îl iubește și pe cei din jurul ei. Proiectul “Artă de a fi Femeie, by Elena Cucicovschi” reprezintă primul program transformațional complet din România, singurul care înglobează tehnici și practici deopotrivă străvechi și moderne, coagulate în jurul ideii de Putere Feminină.

Prin varietatea temelor abordate și structura personalizată a programelor și tehnicilor, proiectul “Artă de a fi Femeie, by Elena Cucicovschi” este un concept unic în lume, susținut cu succes, atât în România, cât și în alte țări.

Peste 4.000 de românce, îndrumate de Elena Cucicovschi

Multe dintre temele abordate de apreciatul trainer în feminitate sunt considerate, încă, subiecte tabu. Acesta este și motiv pentru care sala este adesea neîncăpătoare pentru numărul tot mai mare al femeilor care au înțeles rolul educativ și schimbările fundamentale pe care le poate genera programul „Artă de a fi Femeie” al Elenei Cucicovschi.

În prezent, Elena pune la dispoziția cursantelor sale programe transformationale premium, workshop-uri, cursuri, webinarii și tabere de feminitate în țară și în străinătate, având la baza tematici și practici dezvoltate de ea însăși, special gândite pentru femeile care vor să-și schimbe, cu adevărat, viața. În România, la mai puțin de un an de la lansarea proiectului Artă de a fi Femeie, Elena Cucicovschi a avut peste 4000 de participante.

Informațiile oferite de Elena sunt știute în cercuri restrânse, de doar 3% dintre femeile de pe globul pamantesc.

Mai mult decât atât, Elena elaborează programe personalizate, în cadrul cărora această lucrează individual, timp de 12 săptămâni, în funcție de nevoia femeii, iar rezultatele sunt garantate.

Cine este Elena Cucicovschi

Elena Cucicovschi este, înainte de toate, o mam[ împlinită și o soție iubita. Este frumoasă, senzuală, emană forță spirituală, energie lascivă și un magnetism irezistibil. Este o femeie de succes, al cărei discurs hipnotizant este savurat deopotrivă atât de cei care o întâlnesc în persoană, cât și de cei care o urmăresc în mediul virtual. Psiholog, femeie de afaceri, Trainer în Feminitate și Instructor Certificat în practici feminine de amplificare a senzualității, Elena poate fi considerată, în adevăratul sens al cuvântului, cel mai complex și specializat consilier pe teme de feminitate din România. Acesta este motivul pentru care Elena este cel mai scump trainer din țară noastră, pe acest domeniu.

Studentă a Institutului de Psihologie din Estonia, absolventă a Școlii de Feminitate de la Moscova, a Academiei de Online Training de la Moscova și a altor cursuri de practici feminine în Rusia, Crimea, Marea Britanie și Franța, Elena Cucicovschi și-a asumat rolul de Ambasadoare a Succesului Feminin în România, dedicându-și mai bine de 10 de ani din viață studiului holistic al Puterii Feminine, privit din toate unghiurile acesteia.

În urmă cu puțîn timp, Elena a absolvit și exclusivistă Școală de Dezvoltare a Superputerilor Umane.

În prezent, Ambasadoarea Succesului Feminin în România face carieră în televiziune că moderator și prezentator al emisiunii “Artă de a fi Femeie, cu Elena Cucicovschi”, la televiziunea de business Canal 33.

 

COMMENTS

DISQUS: 0