Elena Gheorghe și Cornel Ene: O iubire de 18 ani și o căsnicie de 12 – Detalii despre relația lor unică

Elena Gheorghe și Cornel Ene: O iubire de 18 ani și o căsnicie de 12 – Detalii despre relația lor unică

Elena Gheorghe și Cornel Ene au construit o frumoasă poveste de dragoste care durează de 18 ani, iar de 12 ani sunt căsătoriți, având împreună doi copii minunați. Într-un interviu recent, Elena dezvăluie detalii fascinante despre viața lor de familie și despre cum gestionează mici certuri și neînțelegeri, arătând că acestea sunt parte integrantă a oricărei relații.

Elena Gheorghe are o poveste de dragoste născută din prietenie și construită în perfecțiune

Elena și Cornel s-au întâlnit pentru prima dată când ea avea doar 15 ani, iar el 18, în timp ce erau colegi în trupa Mandinga. Prietenia lor s-a transformat într-o iubire profundă, care a condus la o căsătorie în anul 2012. Împreună au adus pe lume doi copii adorabili: Nicholas Răzvan, în vârstă de 11 ani, și Amelie Nicole, în vârstă de 6 ani.

„E foarte complexă (n.red.: viața ei de familie) aș putea spune. E frumoasă, este și solicitantă, are foarte multe nuanțe, dar cel mai important e că există, că suntem împreună și că suntem sănătoși. Restul lucrurilor se fac pe parcurs, chiar dacă nu sunt perfecte. În imperfecțiune este minunat să fii liniștit și echilibrat. În rest, se rezolvă toate,” a declarat Elena Gheorghe pentru Spynews.ro.

Sursă: Social Media

Iubirea lor: Un Mosaic Complex de Armonie și Diversitate

De-a lungul anilor, Elena și Cornel au reușit să creeze o echipă puternică, nu doar pe scenă, ci și în viața de zi cu zi. Cu toate acestea, ca în orice relație, apar mici neînțelegeri. Elena dezvăluie că principala sursă de neînțelegeri este diferența de abordare în educația copiilor lor. Ea se consideră mai autoritară, dorind ca cei mici să învețe, să respecte un program și să se odihnească suficient. În schimb, Cornel a ales să fie mai indulgent, fiind cunoscut ca „polițistul bun.”

Elena descrie relația lor ca fiind „foarte complexă, frumoasă și solicitantă,” subliniind că este important faptul că sunt împreună și sănătoși. Ea consideră că imperfecțiunile și neînțelegerile din viața de familie sunt normale și fac parte din procesul de creștere și învățare. Când apar conflicte, cei doi parteneri știu să găsească un echilibru pentru a rezolva situațiile.

„La un moment dat, cineva i-a spus: te invidiez, cred că e foarte tare să fii soțul Elenei Gheorghe. Atunci am realizat că, pe de-o parte, are dreptate, dar pe de altă parte nu e ușor, zău! Avem multe de făcut atât pe plan profesional, cât și personal, și e musai să le delimităm, căci dacă se amestecă treburile iese fum. Suntem perfecționiști, nu facem lucrurile de mântuială nici când vine vorba despre lucruri mărunte, nesemnificative pentru unii, ăsta poate fi și un defect. (zâmbește) Înainte de toate, suntem prieteni și ne spunem toate cele, și bune, și rele, și mai e și avantajul că am crescut împreună și ne-am modelat unul pe celălalt și ne cunoaștem foarte bine limitele. Cornel mă încurajează mereu, îmi este alături și simte de ce am nevoie,” a declarat Elena Gheorghe pentru VIVA!

Elena mărturisește că, în ciuda neînțelegerilor, sunt prieteni apropiați și se încurajează reciproc. Crescând împreună, s-au modelat unul pe celălalt și se cunosc foarte bine. Cornel îi este mereu alături și îi înțelege nevoile.

Astfel, povestea de iubire dintre Elena Gheorghe și Cornel Ene reprezintă un exemplu de cum o relație poate dura și se poate dezvolta în ciuda neînțelegerilor. Este o poveste de dragoste frumoasă, plină de momente minunate și învățături valoroase.

În concluzie, Elena și Cornel au demonstrat că o căsnicie puternică și o relație de durată necesită efort și înțelegere reciprocă, dar sunt demne de fiecare clipă petrecută împreună.

COMMENTS

DISQUS: 0