Elena Ionescu, nu se opreste din schimbari. Află ce noua intervenție și-a făcut!

Elena Ionescu, nu se opreste din schimbari. Află ce noua intervenție și-a făcut!

 

Elena Ionescu, faimoasa artistă care a câștigat recent competiția Survivor România, ex-Mandinga, a ajuns iar pe mana esteticianului. Aceasta a apelat la o clinică renumită pentru tehnicile exclusive de injectare a buzelor: Kendall, Kylie și Russian lips, clinica aleasă de majoritatea vedetelor datorită acestor proceduri.

“Ador buzele cu volum  si de obicei folosesc contur de buze dar in ultima perioada dura mult prea mult sa stau sa ma aranjez. Sunt si mamica, am si atatea proiecte noi si efectiv incerc sa salvez timp. Chiar si 5 minute sunt foarte importante pentru mine. Asa am decis sa imi fac buze perfecte fara machiaj. Am apelat la buna mea prietena, Madalina Brindusescu pentru aceasta procedura deoarece am vazut rezultatele spectaculoase care le are la clinica ei. Sunt super multumita de rezultat.” a declarat Elena.

       

Despre alegerea intervenției Elenei Ionescu și ce presupune aceasta, am aflat detalii de la Mădălina Brîndușescu, managerul clinicii Beauty Art Aesthetics.

“Dacă nu va simțiți confortabil cu aspectul buzelor dumneavoastră, sunt prea subțiri sau au început să-și piardă din volum, puteți să beneficiați de tratamentele și tehnicile clinicii Beauty Art Aesthetics pentru obținerea unor buze voluptoase, perfect conturate și cu un aspect natural. Cele mai în vogă proceduri de augmentare a buzelor – Russian, Kendall și Kylie lips sunt în topul alegerilor pacientelor în materie de injectologie, iar alegerea Elenei Ionescu a fost procedura Russian Lips. Această tehnică specifică modelează buzele într-o formă de inimă și oferă volum mai mare. Tinde să ridice buza mai degrabă decât să adauge un volum excesiv, deci este ideal pentru cele interesate de umplerea buzelor sau pentru cele care își doresc un finisaj natural. „Tehnica Russian lips dureaza între 30 și 45 de minute, inclusiv timpul de pregătire, și se menține 12-18 luni, cu retușuri necesare la fiecare 6 sau 9 luni.”, afirmă Mădălina Brîndușescu.

Elena a fost premiată recent cu „Premiul pentru cel mai popular artist al anului 2020” în cadrul galei I Success „Oameni de succes” organizată de Oana Irimia și Flavia Covaciu. Se bucură de rolul de mamă și este foarte fericită alături de fiul ei, Răzvan Andrei.

                    Clinica Beauty Art Aesthetics are în palmares premii de excelență:

Clinica Beauty Art Aesthetics a fost premiată la gala Health, Beauty & Lifestyle Awards. Anterior acestei gale, clinica, prin Mădălina Brândușeșcu, a obținut premii în 2018 la Gala Femei de Succes și  la Gala Performanței și Excelenței iar anul acesta a primit premiul pentru cea mai buna clinică de estetică minim invazivă la gala I Success dedicată Oamenilor de Succes.

Printre persoanele publice care frecventează clinica Beauty Art Aesthetics se numără Prințesa Lia, solistele Elena Ionescu ex-Mandinga, Adina de la Heaven, Misha, Andreea Loulou și Francisca, vedetele tv Maria Simion, Daniela Crudu și sora ei, Ana, Rocsana Marcu, Sânziana Buruiană și Beatrice Mamara de la „Bravo, ai stil!”, interpretele de muzică populară Elena Merișoreanu, Bianca Rus și Claudia Ghițulescu, dar și actrița Eugenia Șerban.

 

                      Pentru detalii, informații și programări:

 

COMMENTS

DISQUS: 0