Elena Udrea este însărcinată? Ce spune despre sarcină

Elena Udrea este însărcinată? Ce spune despre sarcină

Zvonurile potrivit cărora Elena Udrea ar fi însărcinată și ar fi apelat la un procedeu de fertilizare în vitro au luat-o prin surpindere și pe fosta șefă a Cacelariei Prezidențiale a lui Traian Băsescu. Mai multe canale de știri au anunțat sâmbătă seara că politiciana ar urma să devină mamă la 44 de ani.

Relaţia Elenei Udrea (44 de ani) cu tinerelul Adrian Alexandrov (32 de ani) este cât se poate de serioasă, dar cei doi neagă că se pregătesc să schimbe scutece prea curând. Fosta șefă a Cancelariei Prezidențiale a lui Traian Băsescu a ţinut chiar ea să clarifice această situaţie după ce s-a spus despre ea că este gravidă şi ar fi făcut fertilizare în vitro.

„Nu este adevărat. Nu sunt însărcinată. Nu am început nicio procedură de fertilizare in vitro. Este un fakenews”, a declarat Elena Udrea în exclusivitate pentru presa centrală.

Anul trecut, Elena Udrea a fost fotografiată în fața unei clinici de fertilizare, iar ulterior presa a scris despre o deplasare în Grecia în același scop.

Elena Udrea are 44 de ani și fost căsătorită cu omul de afaceri Dorin Cocoș. În luna martie a anului trecut, politiciana a fost condamnată la șase ani de închisoare în dosarul Gala Bute. Decizia nu este definitivă. Elena Udrea aşteaptă în 2018 o sentinţă în dosarul în care a fost condamnată.

 

COMMENTS

DISQUS: 0