Elton John era să moară după tratamentul pentru cancer

Elton John era să moară după tratamentul pentru cancer

Vacanțe exotice ale vedetelor Ileana Lazariuc e în Bahamas, Laura Cosoi se răsfață în Insulele Seychelles.
Lashana Lynch a purtat TommyXZendaya la emisiunea Good Morning America
Afla unde si-a petrecut Kim Kardashian de Romania vacanta de vara
R. Kelly ar fi plătit o minoră să danseze dezbrăcată
Will Smith a sărit din elicopter cu coardă de ziua lui

Cântăreţul Elton John a dezvăluit că a fost la un pas de moarte după ce a contactat o infecţie ca urmare a tratamentului pentru cancer la prostată, scrie The Guardian.

Artistul, în vârstă de 72 de ani, a fost diagnosticat în 2017 şi a ales să fie operat decât să facă chimioterapie pentru că nu a vrut ca boala să-i afecteze familia.  Elton John a scris în memoriile sale „Me”, publicată în foileton în Daily Mail,  că operaţia din Los Angeles a fost „un succes total”, dar a observat că ceva nu a mers bine zece zile mai târziu.

Elton John s-a rugat continuu pentru viața sa

„S-a dovedit că am avut o complicaţie de la operaţie”. A petrecut 11 zile într-un spital din Londra după ce a stat treaz toată noaptea întrebându-se dacă o să moară. Problemele de sănătate l-au determinat să renunţe la a mai pleca în turnee pentru a petrece mai mult timp alături de soţul său, David Furnish, şi de copiii cuplului, Zachary şi Elijah.

„În spital, singur, în mijlocul nopţii, mă rugam: te rog, nu mă lăsa să mor, te rog, lasă-mă să-mi văd din nou copiii, mai dă-mi puţin timp. Într-un fel bizar, am simţit că timpul pe care îl petreceam recuperându-mă era răspunsul la rugăciunile mele: dacă vrei să trăieşti mai mult, trebuie să înveţi să trăieşti aşa, trebuie să o laşi mai moale”, a scris artistul.

 

COMMENTS

DISQUS: 0