Elton John era să moară după tratamentul pentru cancer

Elton John era să moară după tratamentul pentru cancer

Mii de fani îi aduc un ultim omagiu Arethei Franklin la Detroit
Filmul „Inferno” cu Tom Hanks si actrita Ana Ularu in premiera nationala!
Fotografiile familiei regale pentru felicitările de Crăciun
Charlize Therone este disponibilă pentru întâlniri
Victoria Beckham suferă de dislexie

Cântăreţul Elton John a dezvăluit că a fost la un pas de moarte după ce a contactat o infecţie ca urmare a tratamentului pentru cancer la prostată, scrie The Guardian.

Artistul, în vârstă de 72 de ani, a fost diagnosticat în 2017 şi a ales să fie operat decât să facă chimioterapie pentru că nu a vrut ca boala să-i afecteze familia.  Elton John a scris în memoriile sale „Me”, publicată în foileton în Daily Mail,  că operaţia din Los Angeles a fost „un succes total”, dar a observat că ceva nu a mers bine zece zile mai târziu.

Elton John s-a rugat continuu pentru viața sa

„S-a dovedit că am avut o complicaţie de la operaţie”. A petrecut 11 zile într-un spital din Londra după ce a stat treaz toată noaptea întrebându-se dacă o să moară. Problemele de sănătate l-au determinat să renunţe la a mai pleca în turnee pentru a petrece mai mult timp alături de soţul său, David Furnish, şi de copiii cuplului, Zachary şi Elijah.

„În spital, singur, în mijlocul nopţii, mă rugam: te rog, nu mă lăsa să mor, te rog, lasă-mă să-mi văd din nou copiii, mai dă-mi puţin timp. Într-un fel bizar, am simţit că timpul pe care îl petreceam recuperându-mă era răspunsul la rugăciunile mele: dacă vrei să trăieşti mai mult, trebuie să înveţi să trăieşti aşa, trebuie să o laşi mai moale”, a scris artistul.

 

COMMENTS

DISQUS: