Emily Burghelea, pacientă la Beauty Art Aesthetics

Emily Burghelea, pacientă la Beauty Art Aesthetics

Intervențiile minim invazive au devenit un aliat al femeilor elegante și puternice care vor să se simtă bine în pielea lor. Fashion blogger-ul Emily Burghelea, fostă concurentă a emisiunii „Bravo, ai stil” de la Kanal D, a trecut recent pragul clinicii Beauty Art Aesthetics. Deși are un ten tânăr, blonda a optat pentru un tratament minim invaziv pe care l-a făcut înainte de un eveniment important.

„Eu sunt fata cu tips-uri, girls și voi știți asta! Astăzi vă dau un pont în materie de beauty. Dacă sunteți în căutarea unei clinici de înfrumusețare, mergeți pe mâna mea! Le-am făcut o vizită celor de la @aestheticsbeautyart să îmi dau un refresh înainte de plecarea la Feeric și am rămas plăcut impresionată! Am studiat bine piața înainte și am ales cu încredere. Aruncati o privire pe pagina lor. Eu le-am testat serviciile și mă declar mulțumită”, spunea fosta concurentă de la „Bravo, ai stil” pe pagina ei de Instagram.

Emily Burghelea este un influencer cu mulți urmăritori pe rețelele sociale

Emiliana a rămas cu o popularitate incontestabilă și cu mulți urmăritori pe rețelele de socializare după concursul de la Kanal D. Acum este un influencer în adevăratul sens al cuvântului. Tânăra a povestit recent că nu-și imagina vreodată că i se vor deschide atâtea uși și că va avea atât de mulți fani după participarea la emisiune.

„După ce am terminat filmările la „Bravo, ai stil!”, am început să ies din ce în ce mai des la evenimente mondene. Mi s-a schimbat radical stilul de viață după participarea la emisiune și sunt recunoscătoare. Imediat am legat mai multe colaborări cu persoane cu care nu am crezut vreodată că o să lucrez. Am foarte mulți urmăritori cărora le mulțumesc, am vlog, blog și, da, poți face o afacere din asta dacă știi cum să gestionezi situația. Sunt foarte mulțumită și decisă să progresez în permanentă. Mi-am pus mai multe dorințe, dar n-am cum să vi le împărtășesc că mi-e teamă că nu se vor îndeplini”, a declarat fosta concurentă a show-ului prezentat de Ilinca Vandici la Kanal D.

COMMENTS

DISQUS: 0