Emy Alupei, buze ca ale lui Kendall Jenner! Cum arată acum prima româncă ajunsă în finala show-ului ,,The Challange”

Emy Alupei, buze ca ale lui Kendall Jenner! Cum arată acum prima româncă ajunsă în finala show-ului ,,The Challange”

Excentrica Emy Alupei, „fata cu părul verde” de la X Factor şi singura româncă ajunsă în finala show-ului The Challenge, marca MTV, adoră schimbările! Iar asta se vede nu doar în numărul tot mai mare de tatuaje, ci şi în alegerile în ceea ce priveşte culorile îndrăzneţe ale podoabei ei capilare. Recent însă artista, prima interpretă de trap din România, a optat pentru o… altfel de transformare. A trecut pragul unei cunoscute clinici estetice din Capitală şi a apelat la cele mai avansate tehnici de injectare, în cadrul unei proceduri extrem de populare. Jumătate de lună i-a luat lui Emy Alupei să ajungă la rezultatul de acum, însă aşteptarea, spune ea, a meritat pe deplin!

 

 

AM REUŞIT SĂ ÎMI CORECTEZ UN REZULTAT GREŞIT!” HIALURONIDAZA, PRIMA ETAPĂ DIN TRATAMENTUL ARTISTEI

Simpatica artista a vrut să capete un plus de volum al buzelor, în cadrul unei intervenţii la care a mai apelat şi în trecut şi despre care nu avea foarte multe cuvinte de laudă. De această dată şi-a ales cu mai mare atenţie medicii şi a ajuns la Beauty Art Aesthetics, o clinică estetică din Capitală specializată în astfel de injectări, pentru a obţine forma buzelor la care a visat dintotdeauna. Tratamentul, deşi extrem de solicitat, nu a fost atât de simplu în cazul ei.

EMY ALUPEI: Doamna doctor a decis să îmi dizolve acidul pe care eu îl mai aveam în buze, în cadrul unei proceduri speciale. A fost o etapă esenţială şi mă bucur că m-a îndrumat să procedăm astfel, pentru că doar aşa am putut obţine forma pe care o doream de ceva timp. Acum buzele mele sunt perfect conturate şi am căpătat acel aspect natural pe care îl urmăream. Am reuşit cu ajutorul dumneaei să îmi corectez un rezultat greşit!”

Hialuronidază se numeşte procedura recomandată artistei, utilizată pentru topirea acidului hialuronic în cazul în care acesta a fost injectat în exces, eronat sau, pur şi simplu, a migrat, ne explică specialiştii. Prin această intervenţie minim invazivă, buzele revin la aspectul lor natural.

MĂDĂLINA BRÎNDUŞESCU, mananger Beauty Art Aesthetics:Enzima pe care o injectăm şi care degradează acidul hialuronic este uneori absolut necesară în obţinerea unor rezultate armonioase. Procedura este sigură, afectând doar acidul hialuronic sintetic, nu şi pe cel natural, aflat în organismul nostru.”

 

LA CE TEHNICĂ INEDITĂ DE INJECTARE A APELAT ARTISTA?

 

Două săptămâni a avut de aşteptat artista până când a putut reveni pentru injectarea propriu-zisă la clinica Beauty Art Aesthetics. Medicii i-au recomandat o tehnică specială şi exclusivă de injectare a buzelor, pe care au deprins-o din cursurile de perfecţionare urmate în Dubai!

MĂDĂLINA BRÎNDUŞESCU, manager Beauty Art Aesthetics: „Am ales alături de pacientă Kendall Lips, o procedură inspirată de vedetele de la Hollywood, realizată cu ajutorul acidului hialuronic şi al firelor PDO. Întotdeauna o tehnică trebuie aleasă în funcţie de trăsăturile pacientei, la fel şi mărimea, forma şi volumul buzelor, pentru ca rezultatele să rămână personalizate.”

Odată inserate pe conturul buzelor cu ajutorul unui ac extrem de fin, firele PDO vor opri acidul hialuronic să migreze şi, totodată, vor începe să producă acea substanţă esenţială în menţinerea hidratării buzelor: colagenul. Ulterior, printr-o tehnică specială, buzele vor căpăta cu ajutorul acidului hialuronic volumul dorit, nu pe orizontală, ci pe verticală, pentru menţinerea unui efect delicat şi natural.

Jumătate de an va persista efectul procedurii la care a apelat Emy Alupei. Ulterior, artista trebuie să revină la clinica de înfrumuseţare pentru repetarea intervenţiei minim invazive.

 

 

Dacă vreţi să testaţi procedura la care a apelat artista, specialiştii vă aşteaptă cu tehnici de ultimă generaţie la Beauty Art Aesthetics, clinică multiplu premiată naţional şi internaţional datorită rezultatelor obţinute în domeniul frumuseţii. Găsiţi Beauty Art Aesthetics la numărul de telefon: 0722 296 007, pe site-ul oficial: www.beautyartaesthetics.ro, dar şi la adresa de mail: [email protected]

 

 

 

           

 

 

 

 

 

 

 

COMMENTS

DISQUS: 0