Ed Sheeran s-a căsătorit în secret înainte de Crăciun

Ed Sheeran s-a căsătorit în secret înainte de Crăciun

Starul pop britanic Ed Sheeran s-a căsătorit cu prietena din copilărie Cherry Seabron. Ceremonia a dost discretă și a avut loc înainte de Crăciun pe proprietatea artistului din Suffolk (vestul Angliei), notează, joi, tabloidul The Sun, citând un apropiat al cântăreţului.

“Ed s-a căsătorit cu câteva zile înainte de Crăciun. A fost un eveniment foarte discret, doar câţiva colegi de şcoală, câţiva membri ai familiei şi preotul”, a declarat un apropiat al cântărețului în vârstă de 28 de ani, scrie AFP.

40 de persoane au fost invitate la nunta lui Ed Sheeran

“Au fost prezente doar 40 de persoane, nici Taylor Swift, nici responsabili ai casei de discuri, membri ai familiei regale sau vedete pop. Nu şi-a dorit agitaţie, a dorit ceva cu adevărat al lor, o căsătorie restrânsă de iarnă”, a adăugat sursa. Potrivit acesteia, cuplul are în vedere organizarea unei petreceri mari la sfârşitul verii pentru a celebra evenimentul cu mai multă lume. Ed Sheeran a anunţat în ianuarie 2018 că se va căsători cu prietena sa din copilărie Cherry Seabron, jucătoare de hochei.

“M-am logodit chiar înainte de Anul Nou. Suntem foarte fericiţi şi îndrăgostiţi iar pisicile noastre sunt răsfăţate”, i-a anunţat cântăreţul pe cei 18 milioane de urmăritori pe Instagram, publicând o fotografie în care îşi sărută logodnica. Ed şi Cherry se cunosc de la vârsta de 11 ani. Ei şi-au început povestea în 2015. La sfârşitul lui 2017, cântăreţul anunţa pe contul de Instagram că s-au logodit.

Artistul britanic Ed Sheeran va cânta pentru prima dată în România, pe 3 iulie, pe Arena Naţională. Evenimentul face parte din turneul european pe care el îl va începe în luna mai. Biletele pot fi cumpărate exclusiv de pe eventim.ro, la preţuri cuprinse între 199 şi 399 de lei.

COMMENTS

DISQUS: 0