Este oficial! Meghan Markle va fi condusa la altar de Printul Charles

Este oficial! Meghan Markle va fi condusa la altar de Printul Charles

Meghan Markle va fi condusa la altar de Printul Charles dupa ce presa a aflat ca nu va putea fi insotita de tatal ei.

In absenta tatalui ei care nu poate veni la nunta regala din motive medicale, Meghan l-a rugat pe Printul Charles sa fie cel care o va conduce la altar pe data de 19 mai, atunci cand va avea loc cel mai asteptat eveniment al anului.

Am primit foarte multe mesaje de sustinere. Desi tin foarte mult la tatal meu si mereu mi-a pasat de el, din pacate, nu ne va putea insoti sambata la nunta noastra. Va rog sa stiti ca atat eu, cat si Harry asteptam cu nerabdare sa impartim cu voi bucuria noastra in cea mai speciala zi”, a mentionat Meghan.

Harry si Meghan se vor casatori la ora 12.00, iar ceremonia va dura o ora. Vor merge aproximativ 4 kilometri pe strazile Londrei dupa ce-si vor jura dragoste eterna in fata Arhiepiscopului de Cantebury, Justin Welby, in capela Sf. Gheorghe.

Cei doi miri si-au facut aparitia in public ca un cuplu prima data in Toronto, in luna septembrie la Jocurile Invictus. In aceeasi luna, Meghan, cunoscuta publicului romanesc din serialul american Suits, declara pentru Vanity Fair: „Suntem doi oameni care sunt indragostiti si fericiti”.

COMMENTS

DISQUS: 0