Exclusiv! Știm ce își dorește Sayra de la Moș Crăciun!

Exclusiv! Știm ce își dorește Sayra de la Moș Crăciun!

Cu siguranță cu toții ne aducem aminte de momentele în care îi scriam entuziasmați scrisoarea lui Moș Crăciun. Părinții o luau și o trimiteau Moșului, nu înainte de a ne spune că dacă nu am fost cuminți, nu vom primi nimic, pentru că, nu-i așa, Moșul le vede și le știe pe toate. Anii au trecut, iar acum, generația celor mici păstrează obiceiul de a-i cere lui Moș Crăciun daruri. Dorințele s-au schimbat însă destul de mult.

Cu un Paște petrecut în stare de urgență și un concediu de vară făcut acasă, mulți se întreabă care va fi soarta Crăciunului. Oare ce îi scriem Moșului să ne aducă multe cadouri sau nenumarate împliniri ale sufletului, în timpuri în care pandemia de COVID-19 ne-a afectat pe toți? Dar cu toate astea suntem încrezători și menținem vie magia Crăciunului.

Unele lucruri nu se schimbă niciodată, cum ar fi magia Crăciunului, îndeplinirea dorințelor și faptele bune. Reușim sa menținem magia vie a sarbătorii? Eu zic că da! Crăciunul nu este despre cât de scump e cadoul, despre cât de mare e bradul și câtă mâncare avem pe masă! Crăciunul este despre bucuria, liniștea și bunătatea interioară pe care sufletul a așteptat-o un an întreg!

Și tânăra artistă Sayra a așteptat un an întreg să-i spună moșului ce își dorește. Spiriduși moșului ne-au dezvăluit dorințele ei.

Scrisoare către Moș Crăciun:

,,Dragă moșule,

Anul acesta îmi doresc să oprești timpul în loc, să nu se termine Crăciunul, să nu treacă atât de repede momentele petrecute alături de familia mea. Îmi doresc acum când avem cea mai mare nevoie de ea , să ne dai sănătate, iar totul să se întoarcă la normal. Îmi doresc să fim cu toți cei dragi alături de noi, nu doar în suflet. Vreau să mă trezești Moșule și să-mi spui că nu a fost decat un vis și că s-a terminat.

                                                                              Cu drag,

Al tău copil Sayra”

Aflăm de la ea cum petrece alături de familie și ce inseamnă pentru ea Crăciunul!

,,Seara de 24 decembrie, în ajun ne vom strânge lângă șemineu cu totii și vom cânta colinde, o tradiție dragă noua care semnifică chemarea Moșului. Iar în ziua de Crăciun ne strângem la masă si ne bucurăm de moment, trăim prezentul. Crăciunul pentru mine înseamnă iubire, recunoștință, generozitate și familie”, a declarat Sayra.

COMMENTS

DISQUS: 0