Fă cunoștință cu cel mai bun prieten al pielii tale: Profhilo, noul aliat al tinereții

Fă cunoștință cu cel mai bun prieten al pielii tale: Profhilo, noul aliat al tinereții

Câte dintre noi nu ne dorim să ieşim din casă fără să camuflăm, cu ajutorul fondului de ten, diferitele imperfecţiuni cauzate de trecerea timpului? Sau să purtăm haine lejere, care să nu ne acopere absolut orice bucăţică de piele, pentru că nu mai arată ca altă dată? Uitaţi de complexe, cu ajutorul unui tratament revoluţionar, pe bază de acid hialuronic cu cel mai înalt grad de puritate!

Specialiştii Beauty Art Aesthetics, o clinică estetică de top din Capitală, ne prezintă secretele terapiei ProFhilo, care face mai mult decât injectările clasice cu cea mai căutată substanţă de umplere! De ce spunem asta? Jurnaliștii noștri au stat de vorbă cu experţii Beauty Art Aesthetics şi au aflat răspunsul.

 

 

MAI PUŢINE INJECTĂRI, MAI MULTE BENEFICII

Dacă nu sunteţi fane ale tratamentelor care presupun multe injectări pentru ca pielea voastră să redevină fermă, aţi găsit ce trebuia! ProFhilo este noul aliat împotriva îmbătrânirii, un produs revoluţionar biocompatibil, cu acid hialuronic pur într-o concentraţie de trei ori mai mare faţă de alte produse injectabile, care oferă o mai mare siguranţă în ceea ce priveşte procedura estetică în sine, dar şi în ceea ce priveşte reducerea efectelor secundare.

MĂDĂLINA BRÂNDUŞESCU, FONDATOR ŞI OWNER BEAUTY ART AESTHETICS: „Mai nou, puteţi găsi tratamentul ProFhilo şi în clinica noastră. Am dorit să îl introducem în lista de servicii tocmai datorită rezultatelor fabuloase pe care le obţinem cu ajutorul său. ProFhilo se bazează pe o tehnologie care garantează efecte prelungite. Partea preferată a pacientelor este şi că tratamentul are nevoie de doar cinci puncte de injectare, pentru a conferi rezultate frumoase, după numai două sesiuni.”

Iar acest lucru este cu adevărat unic: în mod normal, tratamentele de acest tip au nevoie de zeci de injectări pentru a produce efecte. De altfel, tocmai tehnica de injectare în puncte-cheie face terapia extrem de eficientă, laolaltă cu formula sa specială, fără aditivi sintetici.

Contrar a ceea ce aţi putea crede, ProFhilo nu este un filler. El nu umple ridurile, ci hidratează, hrăneşte, conferă luminozitate, dar şi un uşor efect de lifting pielii noastre. Practic, este soluţia antiaging perfectă, o nouă metodă de tratament injectabil.

 

PROFHILO, UN SKINBOOSTER CU EFECTE ÎN CASCADĂ

Deşi ProFhilo este recomandat oriunde pe corp, de rezultate cu adevărat uimitoare vă puteţi bucura la nivelul tenului, gâtului, decolteului şi mâinilor.

MĂDĂLINA BRÂNDUŞESCU, FONDATOR ŞI OWNER BEAUTY ART AESTHETICS: „Prin structura inovatoare, tratamentul reuşeşte să îmbunătăţească compoziţia pielii. Transformarea are loc la nivel celular. Odată introdus în piele, ProFhilo stimulează patru tipuri diferite de colagen şi de elastină. Eliberarea acidului hialuronic va fi una lentă, ceea ce înseamnă că odată cu trecerea timpului, efectele devin şi mai vizibile. Procesul luptă cu îmbătrânirea ţesuturilor şi ajută la repararea acestora.”

Cam 28 de zile rezistă în organism acest produs, timp în care stimulează repararea pielii. ProFhilo se descompune mai greu, prin urmare, şi organismul nostru are nevoie de mai multă vreme să îl metabolizeze în mod natural. Oricum, vă puteţi bucura de primele rezulate la distanţă de o lună de la tratament.

 

DIN CULISELE PROCEDURII ŞI RECOMANDĂRI POST INTERVENŢIE

MĂDĂLINA BRÂNDUŞESCU, FONDATOR ŞI OWNER BEAUTY ART AESTHETICS: „Procedura este extrem de confortabilă. În general, durează aproximativ 20 de minute. Pentru că specialiştii noştri injectează acidul hialuronic la nivel superficial, nu vă veţi confrunta cu echimoze. La Beauty Art Aesthetics veţi obţine rezultate naturale, întotdeauna în concordanţă cu anatomia voastră!”

Cât despre senzaţia pe care o veţi avea pe scaunul de la clinică, aflaţi că procedura se aseamănă foarte mult cu injectarea botoxului: disconfortul este minim. Imediat după injectare puteţi sesiza o uşoară înroşire şi denivelare a zonei injectate, care va dispărea în câteva ore.

Specialiştii Beauty Art Aesthetics recomandă ca tratamentul să se efectueze după vârsta de 30 de ani, în două şedinţe, în cadrul fiecăreia injectându-se câte doi mililitri de produs. Distanţa dintre programări trebuie să fie, potrivit experţilor, de o lună.

MĂDĂLINA BRÂNDUŞESCU, FONDATOR ŞI OWNER BEAUTY ART AESTHETICS: „Deşi este un tratament care nu necesită recuperare, totuşi pacienţii trebuie să urmeze o serie de recomandări importante, ca de pildă evitarea expunerii la soare, la solar, la saună şi la frig vreme de o săptămână post terapie. Acelaşi sfat este important de urmat şi în cazul efortului fizic. Evitaţi în următoarele 24 de ore machiajul în zonele tratate. De asemenea, în primele trei zile nu consumaţi băuturi şi mâncăruri fierbinţi şi nu efectuaţi alte intervenţii estetice sau dentare în următoarele două săptămâni.”

Pentru ca rezultatele să se menţină, este nevoie să reveniţi la specialişti pentru repetarea tratamentului an de an. Desigur, acest aspect poate varia în funcţie de nevoile pielii voastre şi de recomandările personalizate ale medicilor.

Terapia nu este recomandată gravidelor şi nici femeilor care alăptează. Este esenţial ca, în cadrul unui consult iniţial, să spuneţi specialiştilor care sunt afecţiunile de care suferiţi, dar şi ce medicamente luaţi.

 

 

Descoperiţi bioremodelarea ProFhilo şi avantajele sale, la Beauty Art Aesthetics! Specialiştii de aici au peste un deceniu de experienţă europeană în domeniul frumuseţii, pentru ca voi să priviţi cu încredere trecerea timpului.

Mai jos regăsiţi datele de contact ale clinicii: 

 

 

 

 

 

 

 

 

COMMENTS

DISQUS: 0