Facebook şi Instagram, în pană în diverse părţi ale lumii

Facebook şi Instagram, în pană în diverse părţi ale lumii

Platformele Facebook şi Instagram nu au funcţionat, miercuri, în diverse părţi ale lumii. Cele mai recente update-uri s-au înregistrat la 18.30, ora României.

În anumite zone, precum SUA, Mexic, Peru şi în mare parte din Europa, au fost afişate mesaje de eroare utilizatorilor care au încercat să acceseze platformele, scrie The Mirror. „Oops, ceva nu funcţionează corect. Căutăm să remediem cât de curând”, acesta a fost mesajul cu care au fost întâmpinați utilizatorii.

Utilizatorii social media au optat pentru Twitter

„Platforma Facebook nu funcţionează din cauza unor operaţiuni de mentenanţă, dar ar trebui să puteţi reveni în câteva minute. Între timp, citiţi mai multe despre motivul pentru care vedeţi acest mesaj. Mulţumim pentru răbdare cât timp îmbunătăţim site-ul”, a fost un alt  mesajul care a apărut la încercarea de autentificare.

Facebook are, lunar, peste 2 miliarde de utilizatori activi în întreaga lume. Instagram este parte a companiei lui Mark Zuckerberg, înfiinţată în 2004. Şi această platformă are mai mult de 2 miliarde de utilizatori activi în întreaga lume. În timpul în care Facebook și Instagram nu au funcționat, cei care utilizează rețelele sociale au optat pentru Twitter.

COMMENTS

DISQUS: 0