Fanii Spice Girls vor banii înapoi pe bilete

Fanii Spice Girls vor banii înapoi pe bilete

Fanii Spice Girls încep să ceară înapoi banii pe bilete după ce al doilea concert al trupei a avut, luni, aceleaşi probleme de sunet pe care artistele le-au recunoscut şi la spectacolul care a inaugurat noul turneu al formaţiei, arată The Sun.

Şi după concertul susţinut de Spice Girls pe Stadionul Principatului din Cardiff s-au auzit voci care s-au plâns că au asistant la un spectacol la care nu au putut să audă prea bine muzica. La primul spectacol al trupei susţinut după şapte ani de pauză, la Dublin, o parte a publicului a făcut acelaşi gen de reproşuri, mulţi părăsind stadionul înainte de încheierea recitalului.

Spice Girls, serie de 13 concerte fără Victoria Beckham

Cel de-al doilea concert din cadrul turneului la care participă patru dintre cele cinci membre ale trupei a dat ocazia fanilor nemulţumiţi să ceară returnarea banilor daţi pe bilete.

Trupa Spice Girls a demarat vineri o serie de 13 concerte. Victoria Beckham nu va lua parte la turneul care a debutat la Dublin, în Irlanda, pe reţelele de socializare, dar le-a transmis fostelor sale colege succes.

Formaţia Spice Girls, creată în 1994, a cunoscut succesul după lansarea primului single, „Wannabe”, în 1996, acesta situându-se pe primul loc în topurile muzicale din 30 de ţări. Albumul de debut, „Spice”, a fost vândut în peste 31 de milioane de copii la nivel mondial. Acesta este, de altfel, cel mai bine vândut album al unui grup muzical feminin din istorie.

 

COMMENTS

DISQUS: 0