Fatetele dentare, pasul catre zambetul perfect

Fatetele dentare, pasul catre zambetul perfect

Se spune ca zambetul este contagios si ca este indicat sa nu treaca nicio zi fara sa’’ zambeti cu toti dintii’’. Dar ce ne facem atunci cand zambetul nostru nu este tocmai unul placut din punct de vedere estetic? Visam la un zambet de revista!

De cativa ani, ‘’zambetul de Hollywood’’ este reperul zambetului ideal iar daca iti doresti si tu un zambet perfect intr-un timp foarte scurt fatetele dentare pot fi raspunsul!

Ce sunt fatetele dentare?

Fatetele dentare sunt elemente protetice realizate din ceramica ce acopera partea frontala a dintilor dumneavoastra. Acestea iau nastere in laboratorul de tehnica dentara si au rolul de a imbunatati culoarea, pozitia si forma dintelui. O fateta dentara nu isi va schimba niciodata culoarea. Spre deosebire de dintele natural, fatetele E-max nu se pateaza de la alimentele ori bauturile colorate precum ciocolata, vinul rosu, cafeaua sau chiar tigari. De asemenea, daca dintele este ciobit sau in usoara malpozitie o fateta dentara poate corecta cu brio aceasta anomalie. Sunt recomandate si in inchiderea spatiilor interdentare (strungareata) sau pentru alungirea dintilor. Fateta dentara castiga detasat in fata unei coroane dentare prin simplul fapt ca, dintele natural este foarte putin slefuit pentru a face loc acesteia, pe cand, pentru o coroana dentara, dintele este slefuit aproape integral si in cele mai multe cazuri este solicitat si un tratament de canal.

Aceste restaurari protetice se realizeaza foarte rapid. Aveti nevoie de doar 3 vizite la medicul specialist in estetica dentara:

Prima vizita-Diagnosticul si planul de tratament.

In aceasta etapa este foarte important sa-i transmiteti medicului care sunt asteptarile dumneavoastra de la noul zambet. Dupa un consult riguros al danturii si o eventuala radiografie, acesta poate stabili daca sunteti candidatul ideal pentru aceasta procedura. Tot acum, specialistul clinicii Velvet Dental va face un plan de tratament in care va vor fi prezentate etapele de lucru si costurile lucrarii protetice.

A doua vizita-Pregatirea dintelui

Slefuirea dintelui este milimetrica iar pentru confortul maxim al pacientului se apeleaza la anestezia locala. Dupa slefuire si amprentare, modelul este trimis in laboratorul nostru propriu, unde tehnicianul dentar va constui fateta. In aproximativ 10 zile lucratoare, piesa este gata.

A treia vizita-Cimentarea

Dupa ce au fost stabilite culoarea si forma fatetei iar acestea corespund cerintelor dumneavoastra urmeaza cimentarea definitiva. Dupa aceasta este indicat sa te prezinti la un control de rutina, unde medicul stomatolog va verifica starea gingiilor si a fatetelor. Pentru ca acestea sa reziste pentru un timp indelungat, igiena orala este foarte importanta. De asemenea este indicat sa te preziti o data la sase luni pentru o igienizare profesionala in cabinetul stomatologic.

Pregateste-te sa razi mai mult iar zambetul tau sa fie apreciat!

Te asteptam cu drag in clinica noastra!  #PoartaZambetulVelvet

In luna FEBRUARIE, la clinica stomatologica Velvet Dental beneficiezi de o SUPER PROMOTIE la FATETELE DENTARE!

Clinica stomatologica Velvet Dental
Contact: 0722.453.012 // 021.230.11.13 //
[email protected]
www.velvetdental.ro

 

 

COMMENTS

DISQUS: 0