Fii mereu tanara si frumoasa!

Fii mereu tanara si frumoasa!

Cu timpul pielea noastra isi pierde din elasticitate si fermitate lucru ce duce la aparitia ridurilor. Riduri de ‘’tot felul’’ de la riduri de expresie, ‘’laba gastei’’, ridurile dintre nas si gura ori linile radiale ale buzei superioare de care parca tot nu scapam chiar daca folosim tot felul creme miraculoase ori masti inovatoare. Si asta pentru ca acestea actioneaza doar la nivelul dermului nu si in profunzime. Pentru cei ce se confrunta cu astfel de probleme estetice, tratamentul cu Botox este alegerea potrivita. Acest tratament de rejuvenare faciala are o crestere semnificativa in randul persoanelor care isi doresc o fata tanara, luminoasa, peste care, trecerea anilor parca nu si-au pus amprenta.

Conform ISAPS – International Society of Aesthetics Plastic Surgery, cererea pentru injectarea cu  Botox, a crescut cu 748% in 2014. Daca pana nu demult cererea era exclusiv din partea sexului feminin, incepand cu anul 2014, la nivel global, cererea din partea sexului masculin a ajuns la 640000 de barbati ce au apelat la acest tip de tratament.          

Ce este BOTOXUL?

Botoxul sau toxina botulinica de tip A este folosita in cantitati mici si are rolul de a relaxa temporar muschii aflati la nivelul fetei. Injectarea cu toxina botulinica dureaza doar cateva minute si nu este necesara o anestezie in prealabil dar pentru confortul pacientului se poate aplica local un strat subtire de crema anestezic. Acesta este recomandat pentru ridurile fetei pe care, dupa injectare le relaxeaza si le amelioreza. Tratamentul cu botox nu produce dependenta! Ai nevoie de circa 3-7 zile de la injectare pentru a observa efectul maxim care dispare in urmatoarele 6-9 luni.

Injectarea cu Botox este contraindicata pentru femeile insarcinate si cele care alapteaza, pentru cei care au probleme cu coagularea sangelui si in plus pentru cei care sufera de boala Miastenia Gravis ori de Sindromul miastenic Eaton-Lambert.

Adesea, medicul specialist in estetica faciala al clinicii Velvet Dental este intrebat de la ce varsta se poate incepe un tratament cu toxina botulinica la nivelul fetei. Nu exista un raspuns clar! Pentru fiecare varsta din momentul aparitiei ridurilor, tratamentul poate incepe cu diferite cantitati de substanta injectata.

Pentru persoanele de 20+ , medicul estetician poate recomanda folosirea Botoxului doar pentru a preveni ridurile de expresie. La aceasta varsta Botoxul iti poate antrena muschii faciali pentru a nu se misca la fel de mult si pentru a preveni astfel producerea viitoarelor riduri adanci.

Ridurile fine insa evidente din zona fruntii si cele din jurul ochilor, apar in jurul varstei de 30 de ani. Pentru a combate acest lucru, Botox-ul va diminua,si poate chiar va sterge, multe dintre liniile mai fine, atat timp cat veti continua cu acest regim.

Incepand cu varsta de 40 de ani, ridurile devin mai proeminente si mai vizibile. Tratamentul cu Botox are acum un rezultat mai vizibil fata de restul varstelor. Dupa tratament, fata devine mult mai fina si elastica.

Un alt aliat impotriva ridurilor este si Acidul Hialuronic. Insa, pe langa umplerea ridurilor fine ori a remodelarii pometilor acesta substanta, proprie organismului, ajuta si la augumentarea buzelor. Atunci cand buzele tale nu au aspectul pe care ti-l doresti, Acidul Hialuronic este aliatul potrivit pentru buze conturate si remodelate.

Ce trebuie sa stii despre Acidul Hialuronic?

Acidul Hialuronic este un carbohidrat ce se gaseste in organismul uman, mai ales in piele si la nivelul articulatilor.

Acest ingredient-minune ajuta la tratarea cearcanelor, reda luminozitate pielii si ofera volum pometilor si buzelor. In clinica Velvet Dental, Acidul Hialuronic este folosit in general pentru jumatatea inferioara a fetei, pentru augumentarea (marirea) buzelor, nivelarea santurilor nazogeniene si a ridurilor de la nivelul gurii .

Este foarte important, pentru o estetica corecta, sa se pastreze proportiile normale de substanta injectata. Indicat este sa luati in considerare sfatul medicului si sa nu exagerati cu cantitatea.

Injectarea cu acid se face dupa folosirea unei creme cu anestezic in prealabil desi fiola are anestezic incorporat dar aceasta pentru a elimina o anestezie suplimentara.

Efectul injectarii cu acid dureaza in medie 6-9 luni dupa care se poate interveni fara nicio contraindicatie.

Cele doua produse prezentate mai sus, Toxina Botulinica si Acidul Hialuronic vin cu un discount de 25% in clinica stomatologica Velvet Dental. Va oferim 30 de vouchere pentru a putea fi mai aproape de un chip vibrant, fara riduri ori semne de oboseala, cu buze voluptoase si perfect conturate.

 

Fii frumoasa! Meriti!

Clinica  Velvet Dental
Contact: 0722.453.012 // 021.230.11.13 //
[email protected]
www.velvetdental.ro

 

COMMENTS

DISQUS: 0