Fill LuxDent, noua clinică stomatologică, deschisă în Bucuresti

Fill LuxDent, noua clinică stomatologică, deschisă în Bucuresti

Fill LuxDent, noua clinică stomatologică, deschisă în Bucuresti

Dacă până nu demult și spălatul pe dinți era o problemă reală pentru români, acum, pretențiile în ceea ce privește îngrijirea orală au crescut. La clinica Fill LuxDent, deschisă în zona Bucuresti, pacienții beficiază de îngrijiri personalizate în funcție de nevoi.

La Fill LuxDent, zâmbetul pacienților este cel mai important accesoriu, pe care aceștia nu ezită să-l arate ori de câte ori au ocazia. Echipa clinicii stomatologice se laudă cu medici de renume cu o experiență de peste un deceniu în stomatologia generală și chirurgia oro-maxilo-facială.

Cei care doresc implanturi, corectarea danturii sau pur și simplu o albire a dinților au la dispoziție aceste servicii, dar și pachete pentru care plata se poate face în rate. Și copiii sunt așteptați pe scaunul stmatologului. Odată cu apariția dinților de lapte, frecvența consultațiilor la medicul stomatolog ar trebui să fie similară cu vizitele la medicul pediatru.

“Clinica stomatologica Fill Lux Dent pune la dispozitia tuturor mai multe sali de tratament si o gama larga de servicii centrate pe implantologie, chirurgie orala si estetica dentara si faciala, cum ar fi:

  • Implantologie
  • Estetica Dentara
  • Stomatologie copii
  • Ortodontie
  • Endodontie
  • Radiologie 
  • Albire dentara
  • Igiena Orala
  • Stomatologie generala
  • Estetica faciala

Un  lucru foarte important de retinut este ca avem program prelungit, se lucreaza in week-end si se trateaza inclusiv urgentele. “ declara managerul clinicii, DR. Bogdan Costachel .

Printre ofertele speciale de deschidere se numara implanturile dentare Fast & Fixed.

Pacienții mai în vârstă care sunt pe care să-și piardă dinții naturali au acum la îndemână implanturi de ultimă generație care pot fi fixate într-o singură zi. Astfel, Fast & Fixed este un sistem de implanturi care permite pacienților  să poată avea dinți în câteva ore. Sistemul se adresează și pacienților purtători de proteză, care se vor putea bucură din nou de dinți ficși, fără grijă fixării protezei.
4 implanturi dentare fast & fixed + lucrare provizorie. Preț pachet: 3199 euro.
6 implanturi dentare fast & fixed + lucrare provizorie. Preț pachet: 4099 euro.

Contact :
Tel: +40 735.883.617
Cotroceni, Str. Carol Davila Nr. 99, Sector 5, Bucuresti
L-V: 10.00 – 22.00
S: 12.00 – 18.00 / D: Urgente

 

COMMENTS

DISQUS: 0