Filmul „A Star is Born” va fi relansat în variantă extinsă

Filmul „A Star is Born” va fi relansat în variantă extinsă

Filmul „A Star is Born”, regizat de Bradley Cooper, care joacă alături de Lady Gaga, va fi relansat într-o variantă extinsă cu 12 minute, potrivit Variety.

Warner Bros. a stabilit ca varianta mai lungă a lungmetrajului „A Star is Born” să ruleze timp de o săptămână, începând de vineri, în 1.150 de săli din America de Nord. „A Star is Born” va cuprinde imagini nevăzute până acum şi versiuni extinse ale pieselor „Black Eyes” şi „Alibi” şi varianta a capella a melodiei „Shallow”.

Oscar pentru „cel mai bun cântec original” – „Shallow”

Filmul a primit un premiu Oscar pentru „cel mai bun cântec original” – „Shallow”, compus de Lady Gaga, Mark Ronson, Anthony Rossomando şi Andrew Wyatt. Pelicula a mai fost nominalizată la premiile Academiei Americane de Film la categoriile „cel mai bun film”, „cel mai bun actor” ( Bradley Cooper), „cea mai bună actriţă” ( Lady Gaga), „cel mai bun actor în rol secundar” (Sam Elliott), „cea mai bună imagine” (Matthew Libatique) şi „cel mai bun scenariu adaptat” (Eric Roth, Cooper şi Will Fetters).

„A Star Is Born” a generat încasări de 211 milioane de dolari în America de Nord, de la lansarea în luna octombrie a anului trecut, şi 215 milioane de dolari la nivel internaţional

COMMENTS

DISQUS: 0