Florin Grigore a lansat o piesă nouă, dedicată românilor de Centenar

Florin Grigore a lansat o piesă nouă, dedicată românilor de Centenar

Un cadou frumos le-a pregătit fanilor săi interpretul de folclor Florin Grigore de Centenar. Artistul a filmat videoclipul piesei „Toți românii sunt ca frații”, melodie pe care abia a lansat-o. În clipul solistului au fost cooptați mai mulți cântăreți de muzică populară între care Cornel Borza, Angela Buciu, Ștefania Rareș, Elena Jurjescu, Aneta Stan, Elisabeta Turcu, Gheorghe Roșogă, Valentina și Florin Mureșan, dar și actorii Deva Nicoleta și Andra.

„Aduc mulțumiri țării mele pentru locurile frumoase în care am filmat și mă înclin cu respect în fața artistilor ce mi-au fost alături. Mulțumesc pentru participare Dacii – Valentina Mureșan, Florin Mureșan, Dara Melcea, zânele – Andra și Nicoleta, grupului folcloric de copii și tineri din Oradea îndrumați de Aurelia Sălăjan -Ansamblul Folcloric Național Transilvania îndrumați de Iuliana Maria Dăncuș”, a declarat Florin Grigore.

Filmările au fost efectuate la Tebea – Gorunul lui Horea, Gorunul lui Iancu, Mormântul lui Iancu, Țara Moților – Casa memoriala – Crișan -Oradea – Maramureș – Timișoara – Craiova – Barajul Paltinu Prahova, Muzeul Satului București.

Muzica a fost compusă de Cezar și Anatolie Cazanoi – intro nai și VO Sebastian Răducanu, iar regia și imaginea clipului sunt semnate de Denisa Leho și Marius Nedelcu.

COMMENTS

DISQUS: 0