Fondatoarea Agriro Fresh se implică în susţinerea copiilor cu autism şi a familiilor lor

Fondatoarea Agriro Fresh se implică în susţinerea copiilor cu autism şi a familiilor lor

Cosmina Măhăra, fondatoarea Agriro Fresh, continuă misiunea de a aduce sănătate şi bine în vieţile celor din jur, acum şi de pe frontul încă puţin cunoscut al autismului! Femeia de afaceri se alătură Fundaţiei I Success şi devine Angel Ambasador pentru copiii diagnosticaţi cu tulburare de spectru autist.

Fondatoarea Agriro Fresh se implică în susţinerea copiilor cu autism şi a familiilor lor. Cosmina Măhăra devine Angel Ambasador

Cosmina Măhăra, fondatoarea Agriro Fresh, devine parte din echipa de Angel Ambasadori ai Fundaţiei I Success şi primeşte un premiu special pentru susţinerea demersului I Success de promovare a înţelegerii şi acceptării persoanelor cu autism.

 „Această nouă etapă a venit cumva firesc şi reprezintă, de fapt, o extensie a misiunii pe care mi-am asumat-o şi prin intermediul propriului meu brand, Agriro Fresh. Aşa cum alimentaţia sănătoasă este vitală pentru starea noastră de bine, vital este şi să nu rămânem pasivi la greutăţile celor din jur. Mă angajez să susţin activ misiunea şi valorile Fundaţiei I Success, din credinţa că unde-s mulţi puterea creşte.”, a declarat Cosmina Măhăra, în cadrul evenimentului I Success în care a fost distinsă cu acest titlu.

Practic, în prezent, Cosmina Măhăra reuşeşte să promoveze sănătatea şi starea de bine, nu doar prin produsele sale alimentare, ci şi prin susţinerea activă a incluziunii şi sprijinului pentru copiii cu autism şi pentru familiilor acestora. Totodată, graţie expertizei sale şi propriei reţele de parteneri, antreprenoarea a reuşit să participe şi la evenimentele fundaţiei şi să contribuie la campaniile lansate, atât cu scopul strângerii de fonduri, cât şi în scopul sporirii conştientizării. Cosmina Măhăra se alătură astfel Lujainei Mohsin Darwish, CEO-ul unuia dintre cele mai mari business-uri din Golf, şi doctorului Raluca Pascu, medic stomatolog şi fondator iDentity Clinic, pe listele de Angel Ambasadori ai Fundaţiei I Success.

Fundaţia I Success, impact global şi recunoaştere la Cannes

De-a lungul timpului, evenimentele fundaţiei I Success au atras susţinători renumiţi, precum Vincent de Paul, câștigător a două premii Emmy, Alvaro Nunez, un dezvoltator al pieţei imobiliare de lux din SUA, și Hofit Golan, antreprenor și influencer cu peste 4 milioane de urmăritori pe Instagram. Fundaţia a căpătat şi mai multă notorietate în 2024, odată cu participarea la I Success Awards de la Cannes, aflat în top trei evenimente concomitente cu Festivalul Internaţional de Film de pe Riviera Franceză.

„Ne măguleşte faptul că fundaţia a fost premiată chiar de către Maria Lisowski, soţia preşedintelui Fashion TV Global, graţie impactului semnificativ pe care îl are. Acest lucru ne dă încredere că lupta noastră împotriva indiferenţei poate fi dusă mai departe, alături de parteneri de încredere.”, declară fondatoarele Oana Irimia şi Flavia Covaciu.

Mizând pe compasiune, pe colaborare şi pe puterea comunităţii, organizaţia îşi propune să ofere copiilor  cu autism şi familiilor lor instrumentele şi resursele necesare care să ajute la obţinerea independenţei, la integrare şi chiar la angajarea persoanelor cu această tulburare, demonstrând, de fapt, că autismul nu este sub nicio formă o limitare.

Listele de voluntari, deschise

Fondatoarele Oana Irimia şi Flavia Covaciu promit să continue evenimentele internaţionale, care să ajute la consolidarea poziţiei fundaţiei şi au în plan o gală la Veneţia, iar spre finalul lui 2024, un eveniment într-un oraş momentan surpriză. Până atunci, oricine este dispus să îşi ofere sprijinul copiilor cu autism este invitat să devină voluntar!

„Fundaţia este în continuă căutare de voluntari dedicaţi şi implicaţi în cauza noastră, cu rol crucial în extinderea şi în conturarea impactului pozitiv al organizaţiei în comunităţi din toată lumea. Ne referim aici la promovarea conştientizării, la susţinerea campaniilor, la facilitarea parteneriatelor, colectarea de fonduri, dincolo de inspirarea şi motivarea altor oameni de a deveni, la rândul lor, voluntari.”

(Oana Irimia şi Flavia Covaciu, co-fondatoare Fundaţia I Success)

La ora actuală, unul din 59 de copii suferă de autism, potrivit Centrului pentru prevenirea şi controlul bolilor din Statele Unite ale Americii. Tulburarea este de 4 ori mai frecventă la băieţi, iar simptomele devin evidente între 12 şi 24 de luni. Câteva dintre manisfestările autismului includ întârzieri de limbaj, lipsă de interes pentru jucării şi jocuri simple, reacţii neobişnuite sau comportament hiperactiv ori neatent.

Fundaţia, un demers I Success

Fundaţia I Success este parte a I Success Awards, concept global unic, cel mai important eveniment de recunoaștere a meritelor din domenii diverse, care a reușit să adune o comunitate de oameni excepționali, care își pot împărtăși experiențele de business, într-un cadru de networking exclusivist.

Fondată în urmă cu mai bine de 10 ani, gala creează oportunități de expunere internațională, construiește relații unice de business prin evenimente high-end și premiază reușitele din diferite arii de activitate, inclusiv din sfera luptei cu prejudecățile legate de autism. Printre personalităţile care zi de zi fac din lupta cu autismul o misiune şi care au fost premiate în cadrul evenimentelor internaţionale I Success se numără antreprenorul Damian Nedescu,  recompensat cu trofeul „Excelență și devotament timp de 20 de ani în îmbunătățirea vieții copiilor cu autism”, activistul pentru drepturile persoanelor cu autism Ovidiu Platon,  recompensat cu premiul pentru „Combaterea stigmatizării și promovarea unei priviri atente asupra neurodiversității alături de autiști, și nu pentru autiști”, precum și psihologul clinician Crina Nedelcu, premiată cu trofee pentru dezvoltarea serviciilor de sănătate mintală și dezvoltarea metodelor de evaluare pentru copiii și adolescenții diagnosticați cu autism.

Cele mai noi informații despre Fundaţia I Success apar pe pagina oficială de Instagram a ONG-ului: @isuccess_foundation

COMMENTS

DISQUS: 0