Fosta iubită a lui P. Diddy, găsită moartă

Fosta iubită a lui P. Diddy, găsită moartă

Kim Porter, femeia cu care P. Diddy a avut o relaţie timp de 13 ani, a fost găsită fără suflare, la reşedinţa ei din Los Angeles. Moartea a fost constatată în jurul orei 11:30, după ce s-a primit un apel la serviciu de urgenţă. Momentan, nu se ştie cauza decesului, însă apropiaţii spun că femeia de 47 de ani s-a confruntat cu o răceală severă care s-a transformat în pneumonie, în ultimele zile. Artistul are trei copii cu ea.

Contactat pentru comentarii, un reprezentant de-al lui P. Diddy a confirmat decesul, însă a insistat să-i fie respectată intimitatea în faţa unui eveniment atât de tragic.

P. Diddy și Kim Porter nu mai format un cuplu, dar erau foarte apropiați

Potrivit unor apropiaţi, vestea l-a copleşit pe artist, declarându-se ”devastat şi şocat”. ”El şi Kim erau prieteni foarte buni şi părinţi devotaţi, chiar dacă relaţia lor amoroasă n-a funcţionat, încă erau o familie”, a povestit un aproapiat. Modelul şi actriţa Kim Porter l-a cunoscut pe P. Diddy în 1994.

Împreună au trei copii: gemenele Jessie James şi D`Lila (11) şi un băiat, pe nume Christian, în vârstă de 20 de ani. Kim şi Diddy s-au despărţit atunci când artistul a înşelat-o cu J.lo. La doi ani după ce s-au despărţit, Diddy s-a întors la prima iubire jurându-i iubire veşnică. Din păcate, relaţia lor n-a durat nici de această dată, cântăreţul călcând strâmb de mai multe ori.

COMMENTS

DISQUS: 0