Fotbalistul Cesc Fabregas s-a casatorit in acelasi hotel unde a petrecut noaptea ducesa de Sussex

Fotbalistul Cesc Fabregas s-a casatorit in acelasi hotel unde a petrecut noaptea ducesa de Sussex

Starul fotbalului de la Chelsea si-a unit destinul cu partenera sa de peste 7 ani de zile, Daniella Semaan, intr-o ceremonie speciala la hotelul Cliveden House, Berkshire – care nu intamplator este si hotelul unde a stat Meghan Markle cu mama sa Doria, cu o seara inainte de nunta regala.

O camera la acest hotel ajunge si 2000 de lire pe noapte, si cu siguranta a devenit si mai faimos de cand Meghan Markle si-a petrecut noaptea dinaintea nuntii acolo.

Cesc a scris pe Instagram:”Tocmai m-am casatorit cu femeia visurilor mele. Multumesc  pentru ca mi-ati facut ziua perfecta,” in timp ce sotia sa,  Daniella a ales sa scrie : „Tocmai m-am maritat cu frumosul acesta pe care il ador„.

Mireasa a purtat o rochie lunga alba, creata de  Rosa Clara, parul a fost lasat lejer pe umeri, prins partial sub o coronita alba, iar cunoscutul fotbalist a imbracat un tuxedo negru realizat la comanda de  catre brandul Signature Bespoke.

Mirii s-au fotografiat si alaturi de copiii lor: cei 3 copiii impreuna si alti 2 din relatia anterioara a Daniellei.

Fotbalistul spaniol s-a intalnit prima data cu Daniella atunci cand ea a cerut un autograf pentru fiul sau Joseph intr-un restaurant japonez din Londra, acum 7 ani de zile.

COMMENTS

DISQUS: 0