FOTO Nicoleta Luciu își menține tenul perfect în cabinetul doctorului chirurg estetician Călin Doboș!

FOTO Nicoleta Luciu își menține tenul perfect în cabinetul doctorului chirurg estetician Călin Doboș!

Frumoasa Nicoleta Luciu, cunoscută pentru serialele celebre românești în care a jucat, a ales sa-si faca o intervenție la nivelul tenului, apelând la doctorul chirurg estetician Călin Doboș, cel pe care l-a ales dintotdeauna și în care are încredere deplină. După cum ne-a arătat pe contul ei de Instagram, bruneta se simte foarte fericită și foarte sigură în momentul în care ajunge la medicul ei.

„Cu un medic bun, poți să rămâi pe cât mai mult posibil tânără! M-am lasat pe mâinile doctorului meu si am ales împreună o procedură simplă, sigură și de lungă durată pentru a-mi regenera și stimula pielea. Această procedură are ca si rezultat final, obținut în 3-4 saptamani, hidratarea si regenerarea pielii, creând un aspect juvenil si luminos.”, ne-a dezvaluit Nicoleta Luciu în ziua în care și-a făcut intervenția.

 Întervenția aleasă este mezoterapia, pentru creșterea calității tenului

              Mezoterapia este un tratament foarte eficient pentru hidratarea  pielii și are efecte impresionante.

Dr. Călin Doboș susține faptul că acest tratament este singurul care are efect cu adevărat și, de asemenea, îi explică brunetei diferența dintre tratamentul cu botox și cel numit mezoterapie, cu acid hialuronic: „Botoxul este o prescurtare de la toxina botulinică, folosită la ridurile dintre sprâncene, la cele de pe frunte și din colțul ochiului. Este o substanță care împiedică în continuare contracțiile musculare. Reduce mișcările mușchilor de la nivelul frunții și al colțului ochiului.”

Mezoterapia facială este tratamentul care regenerează pielea și o hidratează profund: „Acidul hialuronic este cel care atrage apa în piele și asta o face să fie mai lucioasă. O îmbibă, realmente, cu apă, iar acesta este singurul mod prin care o putem îmbiba – introdus prin injectare. Terapia este recomandata tuturor tipurilor de piele și poate fi folosita în diverse zone ale corpului: față, gât, decolteu, maini, zona cu vergeturi, semne, piele lipsită de tonus. Procedura durează în medie 15-20 minute la nivelul feței. Efectul procedurii apare la aproximativ 4 săptămâni după tratament.”, ne explică Dr. Călin Doboș.

 

 

 

COMMENTS

DISQUS: 0