Francisca a lansat piesa „Voodoo”, o poveste de iubire toxică

Francisca a lansat piesa „Voodoo”, o poveste de iubire toxică

Julia Roberts, în negocieri pentru un rol într-un nou serial
Christina Aguilera a cântat deghizată la metrou
Prințul Harry, Meghan Markle și bebelușul, în Africa de Sud
Fanii Spice Girls vor banii înapoi pe bilete
”Ambasad’Or Play” by Ana & Nicole Stan

Francisca este prinsă într-o poveste de dragoste complicată, iar în noul ei videoclip „Voodoo”, fosta concurentă de la X Factor, ne spune cât este de greu este să se desprindă dintr-o relație toxică. Videoclipul filmat la Timișoara ilustrează tumultul interior ce însoțește povestea de dragoste.

„Iubirea, în multe cazuri poate deveni obsesie, o legătură bolnăvicioasă, sau pur și simplu o agonie prelungită. De cele mai multe ori, în astfel de situații, ne simțim legați de acea persoană toxică ce nu mai reprezintă decât un rău necesar. Iubim diferit, simțim diferit, suntem diferiți, iar această poveste poate fi o versiune a trăirilor mele, sau chiar mai multe persoane s-ar putea regăsi în ea. Piesă Voodoo este o stare…de care vreau să se bucure fiecare în felul său”, a povestit solista.

Fiica lui Cornel Palade, actriță în videoclipul Franciscăi

Videoclipul a fost filmat la Timișoara, într-un apartament premiat de multe reviste de design interior, dar și pe străzile orașului la temperaturi scăzute.

„Actriță în clipul meu a fost Ada Palade, fiica lui Cornel Palade. Inițial nu am vrut deloc să apar în clip. Am făcut-o la insistențele regizorului, într-o ținută specială asigurată de Ana-Maria Prelipcean”, a completat cântăreața.

Piesa este compusă de către artistă împreună cu Marius Dia, Alex Parker și Mădălin Roșioru.

COMMENTS

DISQUS: 0