Francisca a lansat un single international

Francisca a lansat un single international

Francisca a lansat un proiect international

„CHAMPION” este un proiect ambitios care va cuceri ringurile de dans din intreaga lume cu vibe-ul sau! Este motivational, totusi sexy, puternic, dar emotional si defineste singurul lucru care conteaza – atitudinea!  Pentru acest single Francisca si-a schimbat numele in Ciska.

Francisca are sprijinul lui Eduard Irimia 

In 2015 artista a avut ocazia sa lucreze cu Eduard Irimia, CEO al Campionatului de Lupte SuperKombat si de atunci a devenit announcer-ul oficial al galelor din circuit. Evenimentele au fost difuzate in intreaga lume, inclusiv CBS Sports Network din Statele Unite.
Piesa va fi promovata alaturi de mai multe personalitati sportive, facand parte dintr-o campanie motivationala #WhyImAChampion, unde toti cei implicati isi pot impartasi definitia de campion.

„A fost o oportunitate grozava pentru mine sa fiu parte din acest proiect maret”, a spus Ciska.

„M-am conectat imediat cu tot ce insemna SuperKombat: adrenalina, putere, pasiune. Este uimitor fiecare moment in ring, dar cel mai tare am fost impresionata de acea atitudine pe care o vedeam la campioni! M-a inspirat astfel incat am redefinit totul despre mine si acum lansez prima mea melodie care se refera la tot ce am simtit eu in ring, in lupta interioara pe care am dus-o chiar la filmarile clipului regizat de Isabella Szanto pentru ca eram in plin proces de transformare. Acum sunt clar, intr-o forma mai buna, am reusit sa slabesc 18 kg cu ajutorul doamnei Carmen Barcan careia ii sunt profund recunoscatoare! De asemenea am fost surprinsa de sprijinul pe care l-am primit de la echipa care mi-a compus piesa Alex Parker si Marius Dia, a oamenilor faini de la Creator Records, de la sportivi si oameni extraordinari ca Marius Florinel Visan, care a intrat imediat in pielea antrenorului in clip , pana de la presa internationala! Colosi precum mymmanews.com, fightmag.com.au, fightbook.com, luptatori care au cucerit ringul care ma vor sustine pe acest drum frumos pe care l-am ales. ” a mai declarat artista.

COMMENTS

DISQUS: 0