Francisca adoră parfumurile orientale Lelas

Francisca adoră parfumurile orientale Lelas

Sharon Stone. Kindness ,,Bunatate”
De ce isi pun vedetele silicoane?
Artista Valentina Ionescu gateste BIO
Moschino la Los Angeles Fashion Week
Ce accesorii purtam

O adevărată colecționară de parfumuri, Francisca a descoperit o nouă gamă de care s-a îndrăgostit pe loc. Deși are noptierea plină de sticluțe cu tot felul de esențe parfumate, cântăreața nu a putut rezista tentației oferită de parfumurile orientale Lelas, pe care le găsiți și dumeavoastră în mallurile Park Lake, Mega Mall si Băneasa Shopping City. Florale, cu arome citrice sau picante, noile parfumuri Lelas au cucerit-o pe artista noastră, care s-a decis cu greu cu ce să plece acasă. Nici nu e de mirare că a stat mult la stand mirosind și încercând toată gama, căci oferta celor de la Lelas este una extrem de bogată.

„Am luat un parfum de zi și unul de seară. Nu știam de ce îmi plac toate atât de mult, dar mi-am dat seama că ingredientele pe care le conțin sunt preferatele mele. De altfel, ambra, patchouli, citricele și vanilia nu prea lipsesc din niciun parfum pe care îl am. Am ales Prive, o apă de parfum, pentru zi, și Black by Lelas, pentru seară. Acesta din urmă are și un design deosebit, fiind îmbuteliat într-o sticluță îmbrăcată în blană”, a mărturisit Francisca.

Cântăreața va reveni curând la standul Lelas pentru a alege alte parfumuri, fiind atrasă și de cele spicy.

Parfumurile Lelas, lansate oficial în 2014

Dacă pe piața din România, parfumurile Lelas au pătruns recent, în lume ele sunt deja recunoscute de clienți. Brandul s-a lansat la începutul anului 2014, la Istanbul, locul de unde a începe călătoria parfumului spre a cuceri noi orașe. Lelas a devenit o marcă renumită în toate mall-urile mari din Istanbul în doar câteva luni de la lansare.

Cele mai apreciate parfumuri Lelas sunt cele din colectia Notes. Acestea conțin o selecție de mirosuri orientale exotice, construite în jurul unor note intense, cum sunt Chihlimbarul, Musk-ul și Lemnul de agar, și este caracterizată printr-un ambalaj luxos, ca o haina de blană colorată.

COMMENTS

DISQUS: 0