Francisca, o mireasă diafană. Ce rochie frumoasă a avut solista

Francisca, o mireasă diafană. Ce rochie frumoasă a avut solista

Francisca s-a căsătorit civil săptămâna trecută în orașul ei natal, într-o ceremonie de vis în care mireasa diafană a fost în centrul atenției. Artista și iubitul ei, luptătorul MMA Bogdan Lățescu, au spus un „da” hotărât în fața ofițerului Stării Civile, urmând ca toamna viitoare să facă nunta. Cei doi și-au unit destinele într-o ceremonie de basm care a avut loc la Conacul Zăicești din Botoșani, orașul natal al artistei. La petrecere au chefuit până în zori, 130 de invitați, rude și prieteni ai celor doi miri.

Francisca le-a rupt inima admiratorilor ei. Senzuala brunetă și iubitul ei, Bogdan, s-au căsătorit civil după 6 ani de relație. Cei doi au devenit soț și soție, zilele trecute, la Botoșani, unde și-au chemat apropiații la o petrecere în aer liber.

Francisca a îmbrăcat o rochie roz, cu trenă

Mireasa a purtat o rochie roz pudrat cu decolteu și trenă, despicată pe o parte. Creația a fost semnată de Ana-Maria Prelipcean, vestimentația din ziua cea mare fiind accesorizată cu bijuterii Tria Alfa și sandale Faiblesse. De styling-ul miresei a fost responsabilă Lucy Faur.

Mirele a purtat o ținută, care l-a scos din tiparele obișnuite ale unui ginere. Bogdan a optat pentru cămașă albă, pantaloni gri și sacou bleu ciel.

„A ieșit totul peste așteptările noastre. În ultimele zile din cauza emoțiilor și a faptul că nu reușem să terminăm tot ce aveam de făcut am dormit doar 3-4 ore pe noapte. A fost foarte emoționant când m-a condus tata spre ofițerul Stării Civile. Și el, și eu, aveam lacrimi în ochi. Petrecerea a avut loc în afara orașului, într-o zonă împădurită, unde lumea s-a distrat pe cinste, iar vremea a ținut cu noi, într-o săptămână plină de furtuni. Imediat ce a plecat și ultima masă de invitați, a început să plouă”, a povestit Francisca.

Francisca & Bogdan from moryssbt on Vimeo.

Mirii și-au delectat invitații cu preparate tradiționale, produse bio, carne de vânat, brânzeturi Solomonescu, iar brutăria familiei a adus pâinea tradițională făcută cu făină de la moara tatălui ei. Și la capitolul dulciuri, au fost puse la mese prăjituri de casă, Cofetăria Delice fiind cea care a oferit partea de candy bar.

Imaginile de vis  din ziua cununiei civile au fost surpinse de fotograful Marius Agrigoroaei.

 

COMMENTS

DISQUS: 0