Francisca şi-a ales verighetele de la bijuteria Jasmin

Francisca şi-a ales verighetele de la bijuteria Jasmin

Francisca a intrat în linie dreaptă cu pregătirile de nuntă. Cântăreaţa și luptătorul MMA, Bogdan Lățescu au spus un „da” hotărât în fața ofițerului Stării Civile vara trecută, iar acum vor face şi ceremonia religioasă.

Cei doi au mers recent la Braşov la  magazinul de bijuterii Jasmin de unde şi-au ales inelele de nuntă.

Ce modele de verighete a încercat Francisca

Francisca şi logodnicul ei Bogdan Lăţescu se pregătesc de nuntă mare. Mirii au pe listă pentru petrecere nu mai puţin de 500 de persoane. „Am ales verighetele Jasmin, pentru că se pot personaliza. Ne dorim un model simplu, rafinat şi foarte rezistent pentru că aceste inele vor fi purtate toată viaţa.

Am remarcat modelele celor de la Jasmin încă de la târgul de nunţi. Am primit o consultanţă, în care ni s-a  explicat care sunt cele mai rezistente inele, dar care sunt şi verighetele cele mai comandate de clienţi. Se pot adăuga diamante, iar prețurile sunt foarte accesibile. Aș putea spune că pentru orice buzunar”, a povestit Francisca.

Francisca, cununie civilă de poveste la conac

Francisca și luptătorul MMA, Bogdan Lățescu au spus un „da” hotărât în fața ofițerului Stării Civile, în luna iulie a anului trecut. Cei doi și-au unit atunci destinele într-o ceremonie de basm care a avut loc la un conac din Botoșani, orașul natal al artistei.

Cântăreața, fostă concurentă X-Factor, care a cochetat şi cu actoria, se iubeşte de 7 ani cu Bogdan.

La cununie, bruneta a purtat o rochie roz pudrat cu decolteu și trenă, despicată pe o parte, iar mirele o cămașă albă, pantaloni gri și sacou bleu ciel. Emoționați, cei doi au pus singuri la punct toate detaliile ceremoniei.

„A ieșit totul peste așteptările noastre. A fost foarte emoționant când m-a condus tata spre ofițerul Stării Civile. Și el, și eu, aveam lacrimi în ochi. Petrecerea a avut loc la un conac în afara orașului, într-o zonă împădurită, unde lumea s-a distrat pe cinste, iar vremea a ținut cu noi”, mărturisea Francisca emoţionată după ceremonia de la cununia civilă.

COMMENTS

DISQUS: 0