Frații Dinu și Jean Gavril au fost eliminați de la America Express: „E de ajuns să nu prinzi o mașină și să ți se strice toată ziua”

Frații Dinu și Jean Gavril au fost eliminați de la America Express: „E de ajuns să nu prinzi o mașină și să ți se strice toată ziua”

Frații Gavril au fost eliminați de la America Express – Drumul Aurului. Trei echipe au mai rămas în competiția de la Antena 1 și se luptă pentru marele premiu.

Drumul în competiția America Express s-a încheiat pentru frații

Drumul în competiția America Express s-a încheiat pentru frații Dinu și Jean Gavril. Cei doi au fost eliminați din competiție în ediția de miercuri, 15 martie. Cătălin Bordea și Nelu Cortea, Andreea Bălan și Andreea Antonescu, Chef Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru sunt cele trei echipe care au ajuns în semifinală și se luptă pentru primul loc.

Din păcate, cei doi frați au ratat finala de la America Express – Drumul Aurului. Frații Gavril au fost eliminați, au ajuns ultimii în cursa pentru ultima șansă, astfel că vulturul a fost roșu, așa cum Irina Fodor a anunțat. Aceștia s-au luptat pentru un loc în semifinală cu Chef Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, dar și cu Cătălin Bordea și Nelu Cortea. Andreea Bălan și Andreea Antonescu au intrat direct în marea finală, care va avea loc săptămâna viitoare.

 

Reacțiile după dezvăluirea amuletei

„Asta a fost. Se putea întâmpla oricui. În America Express e de ajuns să nu prinzi o mașină și să ți se strice toată ziua”, a afirmat Jean Gavril, după ce a aflat că va pleca acasă.

„Nu și-au pierdut energia nici măcar o secundă. Mi se pare fascinant modul lor de a lua lucrurile nasoale care li se întâmplă într-un fel amuzant”, a spus Nelu Cortea despre frații Dinu și Jean Gavril.

„N-ai cum să nu-i iubești. Sunt foarte mișto. Cu siguranță o să rămânem mai mult decât amici”, a zis și Cătălin Scărlătescu.

Când are loc finala America Express – Drumul Aurului

Marea Finală America Express se difuzează duminică, 26 martie 2023, pe Antena 1 și pe AntenaPLAY. Două echipe vor concura pentru marele premiu în valoare de 30.000 de euro, dar și pentru titlul de câștigători America Express – Drumul Aurului. 18 concurenți și-au depășit limitele și au avut parte de experiența vieții lor în show-ul de la Antena 1.

Citește articolul integral pe LIBERTATEA

COMMENTS

DISQUS: 0