Frumusețea este… tridimensională! Laura Busuioc a creat singurul program de mentorat în cosmetică și cosmetology school – cursuri autorizate

Frumusețea este… tridimensională! Laura Busuioc a creat singurul program de mentorat în cosmetică și cosmetology school – cursuri autorizate

Îngrijirea pielii este o artă şi o ştiinţă, în acelaşi timp, iar Laura Busuioc este unul dintre numele care contribuie la educarea in aceasta directie. Cosmetician, cosmetilog, trainer de brand international, formator si terapeut  Laura Busuioc a creat un concept inedit, prin care priveşte sanatatea pielii holistic, prin Frumuseţe 3D: corp-minte-suflet, dar şi un program unic în ţară, 3D Skin Education, care îi ajută pe specialiştii în estetică să aibă o nouă abordare asupra tratamentelor de astăzi si formeaza o noua generatie de cosmeticiene. Cât de important este să aducem binele la nivel psihic, fizic şi emoţional, pentru o vindecare din interior spre exterior, ne dezvăluie Laura Busuioc.

 

3D SKIN BEAUTY – CURE DE TRATAMENTE COSMETICE  PERSONALIZATE

CA ARMONIE ÎNTRE CORP, MINTE ŞI SUFLET

Au trecut mai bine de două decenii de când Laura Busuioc se dedică domeniului dermato-cosmetic, terapiilor alternative şi psihologiei. Cunoştinţele acumulate din fiecare sferă de activitate în parte au ajutat-o ca astăzi să le ofere clientelor mai mult decât un tratament care le ajută să obţină un ten spectaculos. Conceptul exclusiv de Frumuseţe 3D învaţă femeile că procedurile cosmetice vin în completarea stării de bine, dar niciodată nu vor egala puterea miraculoasă a unui psihic care echilibrat si in armonie cu propria persoana, radiază de fericire.

LAURA BUSUIOC, specialist estetică facială: „Însoţită de o abordare holistică, Frumuseţea 3D este o experienţă care mângâie chipul şi sufletul, un concept de sănătate şi frumuseţe, genul de serviciu adresat tuturor femeilor care îşi doresc să aibă o piele radiantă, în mod natural. Cu ajutorul acestui concept, invit femeile să îşi descopere cea mai bună versiune ale lor de până acum, prin obţinerea unor rezultate remarcabile pentru piele, pornind de la faptul că mintea şi gândurile pe care le avem se reflectă ca într-o oglindă pe chipul nostru.

Sesiunile de tratament devin astfel un răsfăţ fizic şi emoţional, care aduc clientelor o stare de bine pe termen lung. Fiecare terapie este realizată în funcţie de nevoile femeii moderne, al cărei proces de îmbătrânire poate fi accelerat de mai mulţi factori interni şi externi decât în trecut.

LAURA BUSUIOC, specialist estetică facială: Am creat patru pachete de răsfăţ, care aduc rezultate imediate la nivelul tenului şi care vor ajuta la dezvoltarea psiho-emoţională, ca instrumente de instrospecţie şi relaxare, clientele având la dispoziţie şi un set de exerciţii pe care le pot face în confortul casei lor.”

Folosind ingrediente active, care aduc îmbunătăţiri la toate nivelurile pielii, cu ajutorul inovaţiilor şi tehnologiilor din cosmetica de astăzi, procedurile favorizează regenerarea celulară, printr-o mai bună oxigenare si permeabilitate a unor ingrediente active inovatoare la nivelul profund al pielii.

 

DIN SECRETELE LAUREI BUSUIOC, COSMETOLOGY SCHOOL – PROGRAM CONTINUU DE INATARE UNIC –  3D SKIN EDUCATION

Un pas firesc în completarea conceptului de Frumuseţe 3D a fost crearea unui program unic în România, care aduce abordarea cosmetică holistică şi in educaţia din domeniu pin cursuri dedicate prevenţiei, tratării şi deprinderii de tehnici de manualitate care îmbunătăţesc activitatea profesională a celor care activează în domeniul beauty. Cursanţii au şansa să afle informaţii de preţ chiar de la Laura Busuioc, unul dintre cei mai importanţi formatori în cosmetică autorizată.

LAURA BUSUIOC, specialist estetică facială: Prin 3D Skin Education punem o amprentă asupra felului în care se face educaţia în cosmetică. Am inclus în acest program inedit toate cunoştinţele pe care le-am acumulat de-a lungul vremii în domeniul beauty. 3D Skin Education sprijină cursanţii să privească omul ca întreg, să aibă o viziune mai amplă asupra tratamentelor de astăzi, prin triada corp-minte-suflet.”

Totodată, 3D Skin Education ajută specialiştii în industria cosmetică din România să treacă la următorul nivel în carieră şi să fie la curent cu ultimele inovaţii pe domeniu. Programul este dedicat inclusiv specialiştilor în nutriţie, nutricosmetică, psihologie sau aromaterapie. Informaţia este livrată inclusiv prin tabere pentru specialisti, intr-un mediu informal, dincolo de sala de curs.

LAURA BUSUIOC, specialist estetică facială: „Misiunea acestor tabere, prin 3D Skin Camps este aceea de a fi mai aproape de specialiştii din industria sănătăţii şi frumuseţii naturale, prin crearea unor experienţe unice, memorabile, care îi vor ajuta atât în evoluţia profesională, cât şi în dezvoltarea personală.”

Mai nou, Laura Busuioc a extins conceptul 3D Skin şi în domeniul stomatologic, din convinerea că între dinţi, forma şi culoarea chipului există corelaţii de la naştere.

LAURA BUSUIOC, specialist estetică facială: „Conceptul 3D Skin Face Dental susține, evaluează și dezvoltă aceste corelații, astfel încât, odată cu trecerea timpului și, chiar la vârste mici, să nu fie manifestate niciun fel de discrepanțe. ”

 

SUPORT ŞI GHIDARE LA ÎNCEPUT DE CARIERĂ

Din programul 3D Skin Education pot deveni parte şi cei care fac acum primii paşi în domeniul beauty. Laura Busuioc le-a pregătit un Program de Mentorat unic pe piaţa din România, care le oferă boost-ul de încredere de care au nevoie la început de drum.

LAURA BUSUIOC, specialist estetică facială: „Ca în orice profesie, în acest punct apar diverse întrebări, temeri, frici sau alte gânduri ascunse în subconştient. Ştiu, din proprie experienţă, câtă nevoie de consiliere există atunci când începi să profesezi. Prin 3D Skin Education sunt aici ca să ofer instrumentele de care cursantul are nevoie, ca ulterior să alegem împreună planul corect de tratament pentru fiecare clientă în parte.”

Programul de Mentorat în Cosmetică este, de fapt, un program estetic personalizat în funcţie de obiectivele de frumuseţe şi de nevoile tenului fiecărei cliente.

 

PIELEA TA, HARTA EMOTIILOR TALE!

De anul trecut este si autor de carte, prima carte de cosmetica holistca din Romania, intitulata – Pielea ta, harta emotiilr tale!. O carte care isi propune sa fie un ghid pentru toate femeile care isi doresc sa se redescopere si sa se reconecteze cu propriul suflet de femeie. Iar pentru specialisti un instrument de suport in activitatea lor.

LAURA BUSUIOC, specialist estetică facială: ” Am fost onorata si profund emotionata de testimonialul Danei Savuica, care cosidera aceasta carte „biblia frumusetii tale”–  Laura îți arată frumusețea sufletului tău. Apoi te ajută să cauți în mintea ta resursele pentru frumusețea ta, având în același timp grijă de corpul tău. Cartea această este despre toate astea la un loc.

 iar Oana Stan ( co- fondator Techir – Această carte este o moștenire lăsată de Laura tuturor femeilor din România, iar eu personal voi oferi această carte fiicei mele Ava, iar la adolescență ea va beneficia de informațiile valoroase din această carte

 

 

Rezultatele remarcabile pe care Laura Busuioc le-a acumulat, de-a lungul carierei, i-au adus în iulie 2022 premiul „Excelenţă pentru complexitatea conceptului 3D Skin şi a programului unic de educaţie pentru frumuseţea şi sănătatea pielii”, în cadrul Galei Health, Beauty and Lifestyle din Bucureşti.

Pe site-ul oficial găsiţi detalii despre universul creat de Laura Busuioc: https://3dskin.ro/

           

 

COMMENTS

DISQUS: 0