FUEGO, DEZVĂLUIRI DUREROASE DESPRE ÎNCEPUTUL CARIEREI SALE. ARTISTUL A FOST NEVOIT SĂ FACĂ SACRIFICII URIAȘE

FUEGO, DEZVĂLUIRI DUREROASE DESPRE ÎNCEPUTUL CARIEREI SALE. ARTISTUL A FOST NEVOIT SĂ FACĂ SACRIFICII URIAȘE

Fuego este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România care a cucerit publicul atât cu vocea sa, cât și prin fel său de a fi. A trecut prin multe greutăți și a făcut multe sacrificii pentru cariera sa, iar drumul către celebritate nu a fost deloc ușor. Cu toate acestea, cântărețul a luptat pentru a-și îndeplini visul, acela de a fi pe scenă în fața publicului.

 Fuego a trecut prin multe greutăți în drumul său spre succes

Deși se afișează mereu cu zâmbetul pe buze și pare că nimic nu îl poate doborî, Fuego a trecut prin momente extrem de grele în drumul său către succes. Solistul a fost dezamăgit de nenumărate ori și puțini au fost cei care l-au încurajat de-a lungul timpului.

Interpretul a mărturisit că a întâlnit persoane care nu i-au acordat nici măcar o șansă și că multe uși i-au fost închise. Cu toate acestea, el nu și-a pierdut speranța și a avut încredere că își poate îndeplini visul. Cântărețul este mândru că nu s-a dat bătut și se simte recunoscător pentru lecțiile pe care le-a primit de la viață.

„Am trecut prin diverse clipe complicate, dar am încercat să le depășesc. La un moment dat, mulți mi-au spus că trebuie să mă las de cântat. Alții mi-au râs în față, mi-au închis uși și nu mi-au acordat nici măcar o secundă de încredere. Mi-am zis că nu-i nimic. În fond, asta e viața, o călătorie în care te agăți de nenumărate ori de colacul de salvare, sperând să nu te ia valul.

Și pe mine nu m-a luat. Dimpotrivă, orice opreliște mi-a dat speranță, mi-a dat puterea de a le arăta tuturor că pot! Și chiar dacă am făcut și foamea uneori sau am avut nopți în care, de atâta efort, mi-a dat sângele pe nas, am crescut, am muncit, am scos piese, am făcut multe în anii aceștia și nu m-am lăsat.

Cred că asta caracterizează cel mai bine profilul meu – voința și dorința de a fi altfel mereu, de a găsi noi resurse, de a încerca să fiu în sufletul oamenilor făcând ce-mi place!”, a declarat Fuego pentru Viva.ro.

Fuego, un om simplu și modest

De asemenea, Fuego este o persoană modestă și nu s-a considerat niciodată o celebritate. Acesta spune că nu se folosește de meseria de artist pentru aroganțe și capricii, ci este prietenos și sociabil cu toată lumea.

„Eu unul am doar o profesie publică, apar la televizor și munca mea e vizibilă și adresată maselor. Dar dacă las asta în plan secund, sunt doar un om ca oricare altul, care iubește să fie liber și deschis, care iubește să creeze și să-i facă pe cei din jur să se bucure de munca lui!

Nu am fițe, nu mă consider mai presus, sunt perfecționist, capricios, mă supăr și mă enervez repede, dar îmi trece la fel de repede! Nu suport neseriozitatea, țin la cuvântul dat și sufăr tare când văd că a dispărut bunul-simț de printre noi.

Nu sunt vreun exemplu, dar îmi place să împărtășesc ideile și gândurile mele, asta pentru că am evoluat și pentru că în cei 46 de ani am adunat un bagaj întreg de experiențe, de istorii cu oameni importanți, de dureri nespuse, de performanțe și de trăiri pe care simt că trebuie să le împărtășesc celor care consideră că mă pot citi sau asculta.

Asta sunt! Deloc perfect, cu multe defecte, dar cu un vis măreț împlinit și cu dorința de a face bine celor din jurul meu”, a mai mărturisit artistul.

Sursa: Cancan.ro

 

COMMENTS

DISQUS: 0