Furnizorii de la nunta voastră. Ce servicii nu trebuie să omiteți în organizarea evenimentului?

Furnizorii de la nunta voastră. Ce servicii nu trebuie să omiteți în organizarea evenimentului?

Nunta este o ecuaţie complexă: ca să ajungeţi la rezultatul final, marele eveniment, este nevoie să treceţi prin mai multe operaţii migăloase. Fără ajutorul unei echipe de furnizori pasionaţi şi experimentaţi, care lucrează “în spatele scenei” este imposibil să obţineţi petrecerea dorită. Specialiştii de la Royal Palace Ballroom, localul de evenimente al anului 2022, potrivit I Success, simplifică munca mirilor şi creează o listă a furnizorilor esenţiali pentru nuntă!

 

MAGIA SE ÎNTÂMPLĂ ATUNCI CÂND APELAŢI LA UN WEDDING PLANNER

Desigur că înainte de a stabili ce doriţi la nuntă, trebuie să aveţi un buget clar, să determinaţi ce stil va avea evenimentul vostru, dar şi care îi este amploarea, vă sfătuiesc reprezentanţii Royal Palace Ballroom. Unul dintre principalii actori care se ocupă de bunul mers al lucrurilor este wedding plannerul, un consilier care este alături de voi pe tot parcursul evenimentului şi în perioada premergătoare lui, în funcţie de dorinţele şi de necesităţile mirilor. Lucrători meticuloşi în industria nunţilor, wedding plannerii vor reuşi să transforme ideile cuplului în realitate şi vor reuşi să îi ghideze pentru a crea un eveniment de neuitat.

 

SERVICIILE DE CATERING, PE LISTA DE PRIORITĂŢI

Invitaţii voştri nu vor sosi la nuntă pentru mâncare, însă desigur produsele şi platingul sunt deosebit de importante atunci când ne gândim la o petrecere reuşită! Din fericire, cele mai multe locaţii includ acest tip de serviciu în închirierea spaţiului, dacă nu, este recomandat să căutaţi un furnizor care se ocupă atât de gustări şi de deserturi, cât şi de mesele propriu-zise, pentru a mai reduce din costuri.

ECHIPA ROYAL PALACE BALLROOM: Pentru că ne place să oferim experienţe speciale, la Royal Palace Ballroom meniul va fi creat de bucătari cu experienţă, în locaţia noastră. Astfel, mirii se asigură că preparatele sunt proaspete şi servite în condiţiile şi la temperaturile optime.  În costul meniului, clienţii noştri vor avea incluse şi aranjamentele de masă, precum şi covorul roşu, dar şi stâlpii ornamentali de la intrarea în local.”

Nu vă sfiiţi să cereţi o degustare a preparatelor, pentru a şti ce să alegeţi dintre variantele propuse. Pentru că au experienţă în organizarea evenimentelor, consilierii Royal Palace Ballroom vă pot ghida şi în ceea ce priveşte alegerea tortului miresei ori a candy barului apetisant!

 

FOTOGRAF SAU VIDEOGRAF? ORI AMÂNDOI?

Pentru că nunta se întâmplă, teoretic, o dată în viaţă, nu uitaţi să adăugaţi pe lista de priorităţi fotograful şi videograful! Dacă aveţi bugetul necesar, ar fi ideal să îi aveţi alături pe amândoi. Fotografiile sunt o piesă esenţială a nunţii voastre, de care vă veţi bucura peste ani, dar nimic nu se va compara cu filmările!

ECHIPA ROYAL PALACE BALLROOM: Unele cupluri consideră că un fotograf se poate ocupa şi de partea de filmări. Greşit, pentru că nu veţi avea parte de aceeaşi calitate a serviciilor, ca atunci când aveţi doi specialişti, câte unul pentru fiecare rol.”

Având în vedere că la o simplă căutare pe Google veţi găsi nenumăraţi fotografi şi videografi, recomandarea specialiştilor Royal Palace Ballroom este să îi alegeţi pe cei cu un portofoliu bogat, care să corespundă stilului pe care îl căutaţi.

 

DISTRACŢIA FACE… MUZICA LA NUNTĂ! DJ SAU FORMAŢIE?

Nunta este, de cele mai multe ori, un mix de stiluri muzicale! Invitaţii pot fi întâmpinaţi pe ritmuri Lounge, Jazz, Piano-Bar sau chiar pe coveruri lente. Ulterior, la dansul de deschidere, mirii optează pentru piesa favorită. Următoarele momente sunt dedicate celor mai populare genuri muzicale. După felicitările invitaţilor, odată cu tăierea tortului, vine rândul pieselor de nişă, în ritm electro sau rock. Evenimentul vostru  presupune aşadar multe alegeri muzicale! Cine s-ar putea pricepe mai bine la asta dacă nu specialiştii?

ECHIPA ROYAL PALACE BALLROOM: „Mirii au de ales între un DJ şi o formaţie. În vreme ce o trupă reuşeşte să transmită starea de piese live şi creează o atmosferă intimă, un DJ este mai flexibil. Indiferent de alegere, cuplul trebuie să fie sigur că ea se potriveşte stilului nunţii.”

Pe scurt, nu uitaţi să fiţi atenţi la câteva aspecte: dacă localul pentru care aţi optat are un ring de dans suficient de mare ca să vă desfăşuraţi în voie şi dacă muzica redată va fi în acord cu tema nunţii. Un DJ poate cânta toată seară, fără să întrerupă muzica nici chiar atunci când ia pauze, în vreme ce o formaţie reuşeşte să ofere invitaţilor voştri un adevărat spectacol: practic oaspeţii vor fi martorii unui concert live.

 

FLORILE ALESE, O POVESTE PARFUMATĂ

De spectacolul de… culoare şi parfum vor fi responsabile aranjamentele florale! Nu neglijaţi importanţa unor flori bine alese la eveniment. Ele au puterea da a conferi un plus de  eleganţă nunţii şi de a întregi peisajul. Apelaţi la un florar cu experienţă, care reuşeşte să creeze aranjamentele potrivite spaţiului pe care l-aţi ales, dar şi gusturilor voastre!

ECHIPA ROYAL PALACE BALLROOM: Printre cele mai populare flori alese la nuntă sunt trandafirii, lalelele şi crinii, însă, cel mai important este ca ele să vă reprezinte. Nu uitaţi să va raportaţi şi la culoarea lor atunci când le alegeţi. Florile trebuie să se încadreze  în ambientul restaurantului. Raportaţi-vă, de asemenea, şi la sezonul în care va avea loc evenimentul. Puteţi crea prin decoraţiunile florale o legătură minunată cu exteriorul.”

           

CUM AJUNGEŢI DIN PUNCTUL A ÎN PUNCTUL B?

Unele cupluri uită să ia în calcul de timpuriu şi furnizorii de transport! Da, este posibil ca unii dintre invitaţii voştri să aibă nevoie de o maşină să se deplaseze de acasă la locaţie şi invers, mai ales atunci când evenimentul nu are loc în oraş. Nu uitaţi că oaspeţii voştri sunt aranjaţi pentru petrecere, deci trebuie să le asiguraţi un transport confortabil şi stilat.

ECHIPA ROYAL PALACE BALLROOM: Cea mai la îndemână opţiune pentru miri în acest caz este închirierea unui autocar. Preocupaţi-vă de acest aspect cu câteva luni înainte de eveniment, pentru a fi siguri că veţi găsi o maşină disponibilă. Ţineţi cont de numărul de invitaţi! În funcţie de el, veţi alege şi maşina potrivită.”

Autobuzul de nuntă, limuzina, maşina de epocă, autoturismele personale şi chiar… caleaşca de nuntă sunt alte tipuri de transport pentru invitaţi şi pentru miri.

 

 

Specialiştii de la Royal Palace Ballroom sunt pregătiţi să vă transforme nunta mult visată în realitate. Locaţia nu percepe taxă de ospătari şi nici nu are costuri ascunse! Găsiţi localul exclusivist pe strada Mihai Eminescu, la numărul 87, în comuna Tunari, din judeţul Ilfov, dar şi pe site-ul oficial:  https://royalpalaceballroom.ro/ şi pe pagina oficială de Facebook: https://www.facebook.com/royalpalaceballroom/

Pentru informaţii suplimentare, puteţi apela numărul de telefon: 0748 018 018 sau puteţi scrie un mail la adresa: [email protected]

 

 

 

 

 

 

 

 

COMMENTS

DISQUS: 0