Galele I Success Awards încheie anul cu ediția din București!

Galele I Success Awards încheie anul cu ediția din București!

În luna cadourilor, cel mai mare eveniment de networking din lume a lansat oamenilor de succes o nouă invitație de neratat:  I Success Awards a organizat, la final de 2021, o nouă gală prin care a pus reușita la loc de cinste. După un periplu prin cele mai extravagante destinații ale lumii, precum Cannes, Monte-Carlo, Veneția sau Dubai, conceptul unic a făcut o ultimă oprire pe acest an exact în locul din care și-a și început frumoasa călătorie: București, dând astfel startul unui nou eveniment memorabil organizat în parteneriat cu Superkoin și Welthee App.

 

23 DE TROFEE, ÎNMÂNATE LA GALA DE LA BUCUREȘTI

Patru ore de gală, care au ridicat succesul la rang de spectacol. Așa am putea rezuma I Success Awards Bucharest Edition 2021. Personalități românești și nu numai care excelează în domenii precum wellness, beauty, imobiliare, muzică, arte marțiale, social media, construcții, patiserie și cofetărie, modă și parfumerie s-au întâlnit în cea mai spectaculoasă locație din București destinată ceremoniilor – Le Château – pe 20 decembrie, ca să își celebreze reușitele și să își împărtășească poveștile fascinante din carieră, cu scopul clar de a inspira! Astfel, evenimentul a demonstrat, o dată în plus, că este cea mai promițătoare rețea pentru dezvoltarea business-urilor.

 

DISCURS INSPIRAȚIONAL AL PREȘEDINTELUI JURIULUI I SUCCESS

Eduard Irimia, președintele juriului I Success și totodată, un cunoscut om de afaceri, a urcat, de asemenea, pe scenă, pentru a celebra reușitele din acest an ale I Success, un eveniment care face parte din conceptul SuperUniverse, creat de Eduard Irimia însuși. Totodată, omul de afaceri a vorbit și despre Superkoin, supermoneda pe care a lansat-o la începutul lui noiembrie 2021. Demonstrând că este un vizionar, Eduard Irimia a conceput în parteneriat cu platforma online de investiții Welthee Invest Superkoin, moneda virtuală care nu îi lasă pe investitori să piardă. Practic, orice tranzacționare vine la pachet cu diverse câștiguri, fiind, totodată, singurul token care funcționează în acest mod.

 

I SUCCESS AWARDS, EXPANSIUNE GLOBALĂ ÎN 2021

I Success Awards încheie astfel un an marcat de premiere! Experiența conceptului pus pe picioare în urmă cu 10 ani de co-fondatoarele Oana Irimia și Flavia Covaciu a atins în 2021 un nou nivel. A ajuns cunoscut internațional, bifând pe listă destinații de vis.

Pentru 2022, planurile sunt cel puțin la fe de ambițioase: I Success va continua să scrie povești de succes, cu ajutorul oamenilor cu viziune și cu simț antreprenorial. Conceptul promite să ajungă și în alte locații de top, precum Tokyo, Miami, Ibiza, New York sau Londra!

 

CHEF-UL CARE A GĂTIT LA VATICAN, PREMIAT LA I SUCCESS

Una dintre poveștile pe care I Success Awards le-a adus în prim plan este cea a chef-ului Salvo Lo Castro. Cu o bogată experiență în arta gastronomică, numele său se leagă de arome fără cusur și de plating-uri de revistă. Preparatele care îi poartă semnătura au ajuns să fie degustate de celebrități internaționale precum Tom Cruise, Robert de Niro sau Anthony Hopkins, dar și de papi ca Papa Ioan Paul al II-lea sau Papa Benedict al XVI-lea, câtă vreme a dat gust mâncărurilor, la Vatican.

Salvo Lo Castro – ,,Best Executive Chef’’

I Success Awards i-a celebrat reușitele chef-ului Salvo Lo Castro și, în semn de apreciere, i-a oferit premiul pentru „CEL MAI BUN BUCĂTAR ȘEF”.

 

„ANTRENORUL PĂRINȚILOR”, PE SCENA I SUCCESS

Și jurnalista Ela Crăciun are multe succese de care se bucură și cu care ne bucură. I Success Awards i-a oferit premiul pentru „EDUCAȚIE ÎN PARENTING”, pentru că, de-a lungul timpului, a demonstrat că este sprijinul de la un click distanță al părinților la început de drum și nu numai.

Ela Crăciun are, în prezent, cel mai citit blog de parenting din România, cu peste un milion de vizitatori lunar! Acest lucru se traduce simplu: este vedeta TV cu cea mai rapidă și mai spectaculoasă ascensiune în mediul online.

 

MONICA ANGHEL,

O VIAȚĂ PE SCENĂ, O POVESTE INSPIRAȚIONALĂ

Gala I Success Awards Bucharest Edition a reunit, totodată, și unii dintre cei mai importanți artiști români! Un etalon atunci când vorbim despre muzică, Monica Anghel a fost premiată pe scena evenimentului cu titlul „EXCELENȚĂ ÎN MUZICĂ”, datorită numelui sonor pe care singură și l-a creionat, dar și pentru faptul că a știut să rămână mereu în actualitate.

 

RUBY ȘI ANDREEA BĂLAN, CÂȘTIGĂTOARE LA EVENIMENT

Una dintre cele mai carismatice vedete ale micului ecran, Ruby s-a aflat și ea pe lista premiaților. Muzica, cea prin intemerdiul căreia trăiește, așa cum declară artista, i-a adus trofeul I Success pentru „CEA MAI BUNĂ PRESTAȚIE A UNUI ARTIST POP”. Din 2010, de când a ajuns cunoscută, Ruby nu mai are frâne când vine vorba despre succes!

Nici Andreea Bălan nu se lasă mai prejos! Atunci când spui show, spui musai și numele artistei, drept care I Success a premiat-o pe Andreea Bălan pentru viziunea pe care o are atunci când organizează un spectacol. Veselia, culoarea și lumea plină de fantezie pe care o creează la fiecare concert i-au adus Andreei Bălan premiul pentru „CEL MAI BUN SHOW”.

 

 

MUZICĂ LIVE ȘI UN SPECTACOL PE MĂSURĂ

Artiștii nu au urcat pe scenă doar ca să ridice premii, ci și… să facă show! Invitații au avut parte de un concert live, marca I Success. Patru artiști au cântat, pentru a celebra, într-un mod unic, prezența fiecărui invitat în sală.

“Diva Muzeelor”, așa cum este cunoscută soprana Arlinda Morava, a deschis gala din această lună. Ulterior, artistul Mihai Băjinaru, solistul uneia dintre cele mai solicitate orchestre de evenimente premium, Quality Band, a încântat publicul cu prezența sa. Și Francisca, o artistă cu o carieră într-o continuă expansiune, a urcat pe scenă și a fost protagonista unui recital special.

Maestrul Ion Paladi, premiat, de altfel, în cadrul Galei cu titlul de „EXCELENȚĂ ÎN MUZICĂ ȘI PROMOVARE A VALORILOR ROMÂNEȘTI”, este cel de-al patrulea artist care a luat parte la spectacolul-surpriză organizat de I Success.

 

 

MOMENT DULCE, PE SCENA I SUCCESS AWARDS

Un brand care a câștigat popularitate în rândul românilor mai ales în acest an, Dulcinella, a avut și el propriul moment pe scena I Success. Experții în gusturi delicioase ai celui mai mare lanț de cofetării artizanale de peste Prut, cu zeci de magazine și în România, au pregătit un tort uriaș, ca să celebreze, în fel propriu, poveștile și reușitele invitaților.

De altfel, brand-ul de cofetărie, patiserie și ciocolaterie cu o istorie de peste 15 ani a primit în cadrul evenimentului și trofeul pentru „CEA MAI BUNĂ COFETĂRIE ARTIZANALĂ DIN ROMÂNIA ȘI MOLDOVA”.

 

Partenerii evenimentului au fost : La Cocoș, Roberto Cavalli Vodka, Le Chateau și The Burger Factory.

 

LISTA COMPLETĂ A MARILOR CÂȘTIGĂTORI AI ACESTEI EDIȚII O REGĂSIȚI ÎN RÂNDURILE DE MAI JOS:

Ioana Călin – ,,Best Bridal Designer of the Year”

 

Trușcă Mihai – ,,Best Metal Building System ” – GCM Construct Montaj

 

Dr. Alin Bortolini – ,,Oustanding Achievement in Plastic Surgery’’

 

Florin Stănică – ,,Best Real Estate Development Company’’ – Militari Rezervelor

 

Enea Lucian Adrian – ,,The Most Promising Real Estate Developer” – Construcsiones ENEA

 

Dr. Diana Laura Bota – ,,Performanță în Estetică Dentară”

 

Dulcinella România – ,,Cea mai Bună Cofetărie Artizanală din România și Moldova”

 

Dan Bordianu – ,,Cel mai Apreciat Magazin Online de Streetwear din România” – DD Secret

 

Monica Anghel – ,,Excelență în Muzică’’

 

Andreea Bălan – ,,Best Show’’

 

Maestrul Ion Paladi – ,,Excelență în Muzică și Promovarea Valorilor Românești”

 

Ziad Dannawi -,,Most Popular Oriental Brand’’ – Lelas Perfumes

 

Ruby – ,,Best Pop Artist Performance’’

 

Mădălina Brîndușescu –,,Excelență în Management” – Beauty Art Aesthetics

 

Radu Ciucă – ,,Performanță și Dedicare în Predarea Artelor Marțiale” – Radu Sensey Academy

 

Christopher Aleo – ,,Best Innovative Banking Solution’’ – iSwiss Bank

 

Elisabeta Vlădescu – Titlul de Specialist Dermopigmentist

 

Daniliuc Mariana – ,,Best Beauty Concept” – Beauty Concept Galați

 

Ela Crăciun – ,,Educație în Parenting’’

 

Florin Grigore – ,,Performanță în Muzică Populară”

 

Salvo Lo Castro – ,,Best Executive Chef’’

 

Alin Ciobanu – ,,Best Burger Concept’’ – The Burgr Factory

Andra Gogan – ,,Positive Social Media Influence’’

 

 

COMMENTS

DISQUS: 0