Genial! S-a inventat dieta cu chips-uri şi ciocolată!

Genial! S-a inventat dieta cu chips-uri şi ciocolată!

Curele de slăbire sunt, de cele mai multe ori, o adevărată corvoadă pentru cei care îşi doresc să piardă în greutate, dar nu şi dieta TOMAN. Programul poate fi oprit în orice moment, dar cel mai important este că nu veţi ajunge să vă doriţi să renunţaţi, pentru că aveţi la dispoziţie 80 de produse speciale cu care puteţi înlocui mesele copioase şi nu vă veţi simţi niciodată slăbit sau înfometat.

Dieta TOMAN este mai mult decât o cură de slăbire în sine. Vorbim despre crearea unui stil de viaţă sănătos la care veţi ajunge în doar câţiva paşi, după o consultaţie la un specialist.

Programul este împărţit în 4 etape, iar prima durează 14 zile.

În primele 3 zile ale primei etape se consumă legumele şi ceaiurile recomandate, apă şi cafea. Din sortimentele TOMAN DIET se pot mânca deserturi, supe şi băuturi cu arome de fructe.

Din a 4-a zi a primei etape, pe lângă alimentele consumate în primele 3 zile, adăugăm şi proteină animală (carne) şi peste. Se consumă în continuare deserturi, supe şi băuturi cu arome de fructe. În prima etapă nu avem voie să facem sport şi se consumă Psyllium (tărâţe care inhibă senzaţia de foame şi ajută la digestie) sau fibre TOMAN DIET.

În cea de-a două etapă, menţinem produsele TOMAN şi adăugăm mai multă mâncare normală şi mai diversificată. Se adaugă şi alte legume, alte tipuri de carne şi peste, omletă, fructe şi pâinea TOMAN  la lista de alimente permise în prima etapă. În această etapă este permis un supliment de minerale pe zi, sportul în aer liber şi tărâţele Psyllium sau fibrele TOMAN. Tot aici începe deliciul gustărilor vinovate cum sunt chips-uri, ciocolată, batoane crocante, clătite, napolitane, vin calitativ sau răcoritoare. Cum este posibil acest lucru? Foarte simplu. Dulciurile conţin 0% zahăr sau un procent extrem de scăzut de zahăr, deoarece este înlocuit de îndulcitori, şi proteine vegetale. Gustul lor nu este cu nimic schimbat. Această etapă durează până când ajungeţi la silueta pe care o visaţi şi este important să aveţi motivaţie să parcurgeţi toate etapele pentru a ajunge la un stil de a mânca sănătos.

În cea de-a treia etapă, vă înlocuim treptat din produsele TOMAN DIET cu alimente normale. Practic această este trecerea de la dietă la un stil de viaţă sănătos. Pe lângă alimentele din etapele anterioare, adăugăm şi alimente care conţin carbohidraţi (însă nu în exces). Se poate face sport la sala şi pot fi administrate suplimente de minerale. Tot în această etapă vor mai rămâne produsele TOMAN DIET care vă sunt pe plac. Se pot consuma  în continuare snack-urile şi putem mânca garnituri precum orez negru sau cartofi la abur. Etapa poate dura de la două la trei săptămâni.

În ultima etapă a dietei TOMAN se revine la mâncare normala. Acum veţi constata că aveţi deja un stil de viaţă sănătos, care doar trebuie menţinut. Se păstrează toate fructele, legumele, proteina animală, peştele, gustările şi garnituri din etapele anterioare, dar trebuie să vă abţineţi de la fast-food, zahăr, ciocolată normală, prăjituri, biscuiţi (toate alimentele care conţin făină albă şi orez alb), de la carne de porc şi lapte de vacă. Trebuie să se consume 2 litri de lichid pe zi şi puteţi mânca dulciurile TOMAN DIET care au conţinut ridicat de proteine vegetale şi îndulcitor. Ultima etapă durează două săptămâni.

Dacă doriţi să slăbiţi între 5 şi 15 kg este important să urmaţi aceast program cel puţin 3 luni. Pentru a pierde mai mult de 15 kg, programul cu cele 4 etape poate dura până la 9 luni. Dacă nu aţi reuşit să ţineţi dietă cu stricteţe încă de prima dată sau aţi ţinut dietă şi după aceea aţi acumulat kg din nou, puteţi oricând să reluaţi dieta TOMAN fără nicio problema, aşa cum vă recomandă consultantul dvs.

Toman Diet Romania

Strada Tipografilor 29 A, Sector 1, Bucharest

Tel: (+40) 740.090.689

[email protected]

 

COMMENTS

DISQUS: 0