George Clooney şi soţia sa, Amal, se pregătesc de divorţ

George Clooney şi soţia sa, Amal, se pregătesc de divorţ

Urmează un divorț răsunător la Hollywood. George Clooney şi soţia sa, Amal, nu se mai înţeleg, susţine revista astraliană “Woman’s Day”. Actorul, în vârstă de 57 de ani, şi avocata, în vârstă de 40 de ani, se pregătesc să desfacă mariajul după doar 4 ani.

Cuplul aredoi copii, gemenii, Alexander şi Ella, care tocmai au fost sărbătoriţi la a doua aniversare din viaţa lor, pe care se pare că se va bate mai ceva ca Angelina Jolie și Brad Pitt. Celebrul actor de la Hollywood a fost bulversat de paternitate. “Când devii tată, te trezeşti brusc responsabil de alte persoane. Asta e îngrozitor. Nu credeam că voi fi tată de gemeni la o vârstă înaintată. Sfatul meu este să nu faceţi niciodată planuri. Profitaţi mereu de orice timp liber ca să călătoriţi”, a declarat starul.

George Clooney şi Amal s-au căsătorit în 2014

Clooney s-a căsătorit la 27 septembrie 2014 cu avocata de origini libaneze Amal Alamuddin. Ei au schimbat jurămintele într-un hotel de fiţe de 7 stele din Palazzo Papadopoli din Veneţia. Deşi la nunta de pomină, care a costat circa 2 milioane de dolari, au fost 200 de invitaţi, actorul Geoge Clooney a fost foarte supărat că nu au venit prietenii lui cei mai importanţi, Brad Pitt, Ben Affleck şi Angelina Jolie. Nici mireasa, Amal Alamuddin nu a fost prea fericită, fiindcă starul a fost atât de obsedat să iasă nunta perfectă, încât a neglijat-o în cele mai frumoase momente. În prezent, au apărut zvonuri că George Clooeny şi Amal nu se mai înţeleg și se pregătește o ruptură între ei.

COMMENTS

DISQUS: 0