Gillian Anderson va fi Margaret Thatcher în „The Crown”

Gillian Anderson va fi Margaret Thatcher în „The Crown”

Actriţa Gillian Anderson, cunoscută din „The X Files”, „The Last King of Scotland” şi „The Fall”, s-a alăturat distribuţiei celui de-al patrulea sezon al serialului „The Crown”. Ea va interpreta rolul fostului prim-ministru Margaret Thatcher, a anunţat Netflix.

Într-un comunicat, actrița a spus că se simte onorată pentru rol. „Sunt atât de încântată să fac parte din echipa «The Crown» şi să am ocazia de a portretiza o femeie atât de complicată şi controversată. Thatcher a fost, fără îndoială, formidabilă, dar explorez cu plăcere dincolo de suprafaţă şi, îndrăznesc să spun, mă îndrăgostesc de emblematica persoană care, iubită sau dispreţuită, a definit o eră”, a spus Anderson.

Cel de-al patrulea sezon se află, în prezent, în producţie.

Sezonul cu numărul trei din „The Crown” va avea premiera pe Netflix pe 17 noiembrie, cel de-al patrulea fiind în prezent în producție. Olivia Colman, premiată anul acesta cu Oscar pentru rolul din „The Favourite”, va fi regina Elizabeth II, partitură preluată de la Claire Foy.

Foy a jucat rolul reginei în primele două sezoane ale serialului. Din distribuţie mai fac parte Tobias Menzies, în rolul prinţului Phillip, şi Helena Bonham Carter, în rolul prinţesei Margaret. Cel de-al treilea sezon va fi lansat după aproximativ doi ani de la premiera celui de-al doilea. „The Crown” a fost lansat în noiembrie 2016.

 

COMMENTS

DISQUS: 0