Grăsimea încăpățânată are un inamic: Exilis Ultra 360!

Grăsimea încăpățânată are un inamic: Exilis Ultra 360!

De acum, teama de a purta costume de baie şi rochii scurte este de domeniul trecutului. Putem arăta impecabil, din cap până în picioare, cu ajutorul unui singur aparat, câştigător al mai multor premii. Doctorul Diana Mihai, fondatoarea Le Clinic Bucureşti, un centru dedicat sănătăţii şi frumuseţii feminine, ne prezintă cum acţionează Exilis Ultra 360, inamicul fără bisturiu al grăsimii localizate şi al semnelor îmbătrânirii.

 

TRATAMENTUL IDEAL PENTRU CHIP ŞI CORP

Complet nedureros şi non-invaziv, tratamentul medical Exilis Ultra 360 este perfect atât pentru chipul, cât şi pentru corpul nostru. El luptă cu cele mai supărătoare probleme cu care ne putem confrunta. Exilis acţionează la nivelul feţei, gâtului, braţelor, abdomenului, coapselor şi gambelor.

Dr. DIANA MIHAI, fondatoare Le Clinic: „Datorită tehnologiei 360 de ultimă generaţie, putem avea parte de tratamente rapide, cu rezultate pe termen lung, exact aşa cum visăm. Este un aparat care a fost testat în studii clinice şi s-a dovedit a fi sigur şi eficient. De altfel, Exilis Ultra 360 este produs de un gigant mondial, cel mai mare producător de aparatură medicală de pe continentul nostru.”

După câteva şedinţe puteţi sesiza o piele mai tonifiată. Veţi observa cum ridurile încep să se diminueze, cearcănele vor dispărea, la fel şi cicatricile post acneice, iar în ceea ce priveşte trupul, depozitele de grăsime vor fi reduse, celulita, eliminată, la fel şi vergeturile. Studiile arată că ridurile vor fi reduse cu 42%, în vreme ce pielea laxă, cu 35%.

 

DOUĂ TEHNOLOGII, ACELAŞI APARAT

Cum acţionează aparatul? Prin intermediul a două tehnologii de remodelare corporală care sunt aduse pentru prima dată împreună să lucreze complementar: este vorba despre radiofrecvenţă şi ultrasunete, care pot trata mai mult de 20 de zone ale corpului.

Dr. DIANA MIHAI, fondatoare Le Clinic: „Terapia utilizează un proces controlat de încălzire şi de răcire, pentru a garanta că energia ajunge în straturile profunde ale ţesutului. Exilis poate acţiona însă şi la nivelul stratului superficial exterior al pielii. Ultrasunetele reuşesc să spargă depozitele de grăsime şi să le dizolve, în acelaşi timp. Radiofrecvenţa favorizează formarea de colagen prin intermediul unei încălziri în profunzime a pielii, ea începând astfel să se strângă.”

Tot ce veţi simţi este o uşoară încălzire în zona tratată. Pacienţii descriu terapia drept una extrem de confortabilă. Ulterior, vă puteţi relua activităţile obişnuite. Efectele secundare sunt ca şi inexistente, dacă veţi apela la un specialist.

Dr. DIANA MIHAI, fondatoare Le Clinic: „De obicei, este nevoie de minimum patru tratamente pe fiecare zonă. Însă putem stabili acest lucru doar după un prim consult. Atunci vom elabora o schemă personalizată de tratament, care să ţină cont de nevoi. Rezultatele se dezvoltă frumos şi treptat, pe o perioadă de până la trei luni. Veţi sesiza cum pielea devine mai fermă, iar profilul, mai subţire.”

Fiecare sesiune durează între 20 de minute şi o oră, în funcţie de câte zone trebuie tratate. Recomandarea specialiştilor este să beţi mai multă apă decât în mod normal în ziua respectivă, dar şi în ziua ulterioară tratamentului.

 

 

 Dacă sunteţi gata să vă îndrăgostiţi de felul în care arătaţi, programaţi-vă la sesiuni de tratament cu aparatul momentului, Exilis Ultra 360.  Le Clinic este un centru de excelenţă dedicat femeilor, fondat şi coordonat de doctorul Diana Mihai, membru fondator şi preşedinte al Societăţii Române de Estetică Ginecologică, specialist în Obstetrică şi Ginecologie.

Programarea pentru tratamentele cu Exilis Ultra 360 se fac la numărul de telefon: +40 (770) 168 538. Găsiţi Le Clinic pe Bulevardul Dacia, la numărul 19, în Piaţa Romană, Bucureşti.

 

 

 

COMMENTS

DISQUS: 0