Hialuronidaza transformă rezultatele estetice nereușite în succes

Hialuronidaza transformă rezultatele estetice nereușite în succes

V-aţi dorit mult timp o intervenţie estetică, dar acum rezultatul nu vă mulţumeşte? Există soluţii pentru orice! Nu degeaba se spune că esteticienii pot da timpul înapoi. Pe lângă procedurile revoluţionare care ne întineresc, experţii în frumuseţe au creat şi tratamente care anulează efectul unor intervenţii care nu vă sunt deloc pe plac: fie că este vorba despre un rezultat cu adevărat dezastruos, fie despre unul care nu se ridică la nivelul aşteptărilor.

Specialiştii de la Beauty Art Aesthetics, una dintre clinicile de top din ţară, recunoscută, totodată, şi la nivel european, vă propun o procedură simplă, dar eficientă pentru a reveni la aspectul iniţial al buzelor, atunci când intervenţiile anterioare v-au făcut mai mult rău decât bine.

 

REVENIŢI LA FORMA NATURALĂ A BUZELOR, ATUNCI CÂND EFECTUL NU VĂ MAI MULŢUMEŞTE

Hialuronidază se numeşte tratamentul care topeşte, pur şi simplu, acidul hialuronic de la nivelul buzelor. Este, de fapt, o enzimă, aliata esteticienilor atunci când substanţa a fost injectată greşit, în exces sau a migrat. Procesul nu va afecta însă şi acidul hialuronic produs în mod natural de pielea noastră, spun experţii de la Beauty Art Aesthetics.

Procedura nu este nici dureroasă şi nici nu va avea efecte adverse. În plus nici nu veţi petrece prea mult timp pe scaunul din cabinet: nici măcar 30 de minute nu durează intervenţia. Pentru că substanţa lucrează în timp, cel mai probabil vor trece câteva ore până veţi sesiza şi efectele.

 

PUTEŢI APELA DIN NOU LA INJECTĂRI CU ACID HIALURONIC, DUPĂ TRATAMENT

Experţii de la Beauty Art Aesthetics militează pentru procedurile făcute cu bun gust şi cu măsură, tocmai de aceea vă sfătuiesc să alegeţi cu atenţie clinica unde urmează să vă faceţi intervenţiile de înfrumuseţare. Tot ei vă pot conferi un plus de volum buzelor, în cazul în care decideţi să faceţi o nouă schimbare, de această dată benefică, atunci când vine vorba despre ele. Tratamentele cu acid hialuronic sunt posibile şi după hialuronidază. Esenţial de ştiut este că trebuie să treacă două săptămâni de la procedura de topire a acidului, pentru a putea apela din nou la intervenţii de înfrumuseţare.

 

MĂRIREA BUZELOR, CEA MAI CĂUTATĂ PROCEDURĂ ESTETICĂ

Mărirea buzelor a devenit o procedură zilnică la clinica Beauty Art Aesthetics, atât de mare este cererea pentru această intervenţie căutată în lumea întreagă. Din dorinţa de a capăta buze senzuale, doamnele apelează tot mai des la volumizarea şi la conturarea lor. Procedura se poate realiza chiar şi în lipsa unei anestezii şi durează maximum 40 de minute.

Ca să obţină rezultate perfecte, specialiştii trebuie să ţină cont întotdeauna şi de celelalte trăsături ale feţei. În estetică puţin înseamnă, de fapt, mai mult, tocmai de aceea cantitatea de acid injectat trebuie să fie minimă, pentru a face doar mici corecturi şi nu pentru a schimba complet forma buzelor.

Întrucât acidul hialuronic se resoarbe în timp, este nevoie ca la jumătate de an să repetaţi procedura.

 

 

Schimbările de ordin estetic sunt benefice, atunci când apelaţi la experţi! Specialiştii în intervenţii minim invazive de la Beauty Art Aesthetics vă aşteaptă la o consultaţie gratuită. Pe lista lor de servicii găsiţi nu doar proceduri pentru înfrumuseţarea chipului, ci şi a corpului!

În 2021, Beauty Art Aesthetics a primit primul premiu internaţional, la Gala I Success de la Cannes, pentru Excelenţă în frumuseţe. La scurt timp, a venit şi al doilea trofeu: la Gala I Success de la Veneţia, clinica manageriată de Mădălina Brânduşescu a primit premiul pentru Estetică Medicală la Standarde Europene.

Pentru preţuri, programări sau informaţii suplimentare, puteţi intra pe site-ul https://beautyartaesthetics.ro/. Găsiţi specialiştii de la Beauty Art Aesthetics şi la numărul de telefon: 0722 296 007, dar şi la adresa de mail: [email protected]

COMMENTS

DISQUS: 0