Honda renunță definitiv la diesel din 2019

Honda renunță definitiv la diesel din 2019

ParkLake găzduiește în premieră evenimentul AstroFest2019
ParkLake lansează campania de Paște și oferă vouchere de cumpărături în valoare totală de 175.000 de lei și o vacanță la Disneyland
Țara arabă în care Crăciunul se sărbătorește din acest an
Peste 55.000 de spectatori, în prima zi de Neversea 2019
Minnie și Mickey Mouse îi așteaptă pe cei mici la Taverna Gruiu

Honda a anunțat că va elimita toate motoarele diesel din gamă, începând de anul viitor, proces care se va încheia în 2021. Honda se aliniază tendinței de eliminare a motoarelor diesel pentru Europa, anunțând că, începând din 2021, niciun model nou al mărcii nu va mai fi alimentat cu motorină.

Honda este a doua mare companie care pune capăt epocii diesel

Compania este a doua care anunță finalul epocii diesel în Europa, odată cu următoarele noi modele lansate. Dave Hodgetts, director Honda Marea Britanie, a declarat pentru Automotive News că în momentul lansării următoarei generații Civic nu va mai exista niciun automobil diesel în oferta mărcii, pe piața din Europa.

Viitorul Honda CR-V, care va fi lansat anul viitor, va fi primul model ce va avea în gamă doar motoare pe benzină și hibrid. Vânzările versiunii hibride vor prelua toate cererile de diesel, fiind estimate la 50% din vânzări, respectiv circa 30.000 de unități anual.

COMMENTS

DISQUS: 0