iDentity Clinic®️ vă aşteaptă de acum într-un centru şi mai spaţios! Vedetele au tăiat panglica noului sediu

iDentity Clinic®️ vă aşteaptă de acum într-un centru şi mai spaţios!  Vedetele au tăiat panglica noului sediu

iDentity Clinic®️, centrul stomatologic care din 2007 promovează tratamentele High-End®️, se reinventează şi vă aşteaptă, din această primăvară, într-un spaţiu şi mai mare! Clinica s-a extins pentru a face faţă cererii şi pentru a vă furniza aceeaşi calitate premium, acum cu şi mai multă aparatură performantă. Vedetele au tăiat panglica noului sediu fiind deja pacienţii care au descoperit ce înseamnă stomatologia la nivel de expert, cu ajutorul medicilor de la iDentity Clinic®️.

Încă 4 cabinete şi un nou laborator de tehnică dentară | Anticipăm că rezultatele vor fi pe placul pacienţilor!

Zeci de vedete, artişti cu un palmares impresionant, au dat curs invitaţiei primite din partea medicilor iDentity Clinic®️. Doina Teodoru, Maria Constantin, Adriana Antoni, Eugenia Şerban, Adina Postelnicu, Elena Merişoreanu, Nelu Cortea şi Dinu Maxer, printre alţii, şi-au dat întâlnire la clinică, nu pentru tratamente, ca de obicei, ci pentru a celebra noi începuturi: se numără printre cei peste 10.000 de pacienţi ai clinicii şi au vrut să le mulţumească pentru profesionalism medicilor de aici, fiindu-le alături la lansare. Cătălin Măruţă a fost şi el prezent, în calitate de amfitrion al evenimentului! Invitaţii au avut ocazia să afle primii ce surprize a pregătit echipa tuturor celor care trec pragul clinicii, acum şi mai încăpătoare. În acest context, fondatoarea conceptului, Raluca Pascu a avut un mesaj important pentru toţi pacienţii!

„Este un mare câştig faptul că sunteţi parte din familia iDentity®️! Am pregătit pentru voi 4 noi cabinete, dar şi un laborator de tehnică dentară, respectându-ne astfel promisiunea făcută încă din start- aceea de a ne înnoi continuu, pentru a vă oferi în mod constant confort şi siguranţă. Suntem optimişti în ceea ce priveşte evoluţia noului proiect şi anticipăm că rezultatele vor fi placul vostru!”

(Dr. Raluca Pascu, fondator clinici dentare)

 

Noul laborator de tehnică dentară va îmbina precizia tehnicienilor dentari, care participă constant la cursuri de perfecţionare peste hotare, cu tehnologia digitală CAD/CAM, pentru a furniza pacienţilor produse perfect funcţionale şi cu un înalt grad de estetică, într-un timp cât mai scurt. Este vorba despre lucrări de restaurare complete, din sfera ortodonţiei, implantologiei şi esteticii dentare, care promit să satisfacă cele mai înalte cerinţe în materie de aspect şi durabilitate.

        

Avantajele unui laborator propriu de tehnică dentară sunt incontestabile. Putem, printre altele, să avem un control absolut asupra lucrărilor dentare realizate, să creştem precizia în execuţie, să scădem numărul de vizite la cabinet, dar şi să avem un rezultat final predictibil.

(Dr. Raluca Pascu, fondator clinici dentare)

 

iDentity Clinic®️, furnizor de servicii stomatologice premium de aproape 20 de ani

Unul dintre promotorii tendinţei de integrare a digitalului în tratamente noi şi revoluţionare, iDentity Clinic®️ luptă cu teama de dentist a pacienţilor, echipa multidisciplinară de aici oferind soluţii personalizate pentru toate afecţiunile din sfera oro-dentară, prin intermediul conceptului unic High-End®️. Adaptate permanent nivelului de sănătate dentară, stilului de viaţă, dar şi bugetului, tratamentele sunt prietenoase: nu veţi simţi durere, lucrările vor fi realizate în timp record, iar nivelul de radiaţii va fi redus. În plus, majoritatea procedurilor vor fi realizate cu ajutorul laserului dentar, care nu necesită nici măcar anestezie, vindecarea va fi accelerată, iar rezultatele, pe măsura așteptărilor.

 

„Din 2007 şi până în prezent am crescut organic, ajungând în 2023 la un spaţiu care numără 7 unităţi de lucru, un laborator de tehnică dentară propriu şi un centru de imagistică dentară.”

(Dr. Raluca Pascu, fondator clinici dentare)

 

Planurile de viitor marca iDentity Clinic®️ sunt încă şi mai ambiţioase: conceptul promite să cucerească şi Dubaiul, cu prima clinică deschisă, curând, peste hotare.

 

 Găsiţi detalii suplimentare pe site-ul oficial: https://identityclinic.ro/ sau la numărul de telefon: 0728.00.00.11 Specialiştii vă aşteaptă la sediul din Băneasa, situat pe Şoseaua Bucureşti-Ploieşti, la numărul 17, în sectorul 1 al Capitalei.

COMMENTS

DISQUS: 0