În luna februarie, la iDentity Clinic aveți două proceduri la preț de una  

În luna februarie, la iDentity Clinic aveți două proceduri la preț de una   

În luna iubirii, la clinicile iDentity plătiţi doar pentru unul, dar primiţi cât pentru doi! Medicii stomatologi de aici v-au pregătit o super ofertă, pentru cadouri inspirate de Valentine’s Day: oferiţi-i jumătăţii voastre şansa la un zâmbet fără reţineri, plătind o singură procedură de albire şi primind două tratamente. Alegerea modalităţii de albire vă aparţine exclusiv vouă!

 

 

CUM SĂ REDAŢI GRATUIT ZÂMBETUL JUMĂTĂŢII VOASTRE?

Primul pas ca să profitaţi de oferta pentru îndrăgostiţi marca iDentity Clinic este să vă prezentaţi în una dintre cele două locaţii din Capitală, în perioada 4-28 februarie 2023. În loc de două tratamente de albire, în acest interval veţi achita unul singur!

RALUCA PASCU, fondator clinici iDentity: „Ştim că un zâmbet alb face o primă impresie excelentă, iar în luna iubirii, noi vă oferim un supliment de frumuseţe ca să vă sprijinim să îl şi menţineţi astfel. La început de an, apelaţi la cel mai iubit serviciu de estetică dentară, în cadrul unei oferte create din dragoste şi grijă pentru sănătatea dentară.”

 

Specialiştii vă pun la dispoziţie cele mai noi şi mai performante tehnici de albire profesională la ora actuală, pentru o experienţă premium la dentist:  laser şi lampă acceleratoare cu LED, care aduc rezultate imediate, spectaculoase şi lipsite de durere. Tot medicii vă detaliază, în rândurile următoare, ce înseamnă fiecare procedură în parte, pentru a vă simplifica alegerea!

 

VARIANTA 1: AVANTAJELE FOLOSII TEHNOLOGIEI DE ALBIRE DENTARĂ CU LAMPA ACCELERATOARE CU LED

O tehnică non-invazivă, albirea dentară prin intermediul lămpii acceleratoare cu LED este una dintre cele mai solicitate proceduri ale momentului din cabinetele dentare. Aparatul de ultimă generaţie pe care îl găsiţi la iDentity Clinic vă va oferi un zâmbet cu până la şase nuanţe mai alb, în doar o oră!

RALUCA PASCU, fondator clinici iDentity: Procedeul este extrem de simplu. În timpul şedinţei de albire, medicul stomatolog aplică un gel special pe suprafaţa dinţilor. Sub acţiunea lămpii, gelul acţionează. Rezultatul depinde, în primul rând, de nuanţa dinţilor la momentul începerii tratamentului, dar şi de dorinţa pacientului.”

 

Procedura realizată prin intermediul lămpii este un tratament modern şi reuşeşte să lupte inclusiv cu petele şi coloraţiile imposibil de albit până acum. Prin grija potrivită, efectele se pot menţine chiar şi doi ani. Este posibil ca imediat după procedură, să fie nevoie să utilizaţi o pastă cu flour sau un gel special, pentru a lupta cu sensibilitatea dentară.

 

 

VARIANTA 2: CE PRESUPUNE ALBIREA DINŢILOR CU LASER?

    

O altă modalitate non-invazivă prin care puteţi obţine rezultate spectaculoase este şi prin intermediul laserului. La iDentity Clinic găsiţi cea mai recentă inovaţie pe domeniu, Biolase Epic X,  care poate fi utilizat într-o varietate de tratamente stomatologice: Biolase Epic X este mai rapid decât oricare alt sistem de albire din cabinet! Într-o singură şedinţă, după doar douăzeci de minute practic, puteţi obţine dinţi mai albi cu până la şase nuanţe.”

Beneficiile laserului Biolase Epic X în stomatologie sunt consacrate: vizitele la stomatolog se scurtează, tratamentele devin mai precise, fără durere şi extrem de confortabile. La fel ca în cazul lămpii, şi atunci când se foloseşte laserul Biolase rezultatele pot dura până la doi ani. Totuşi, există un set de reguli pe care ar fi bine să le urmaţi şi înainte, şi după procedura de albire pentru a vă asigura că dinţii voştri îşi vor menţine nuanţa visată mult timp de acum încolo!

 

 

CE TREBUIE SĂ ŞTIŢI ÎNAINTE ŞI DUPĂ ALBIREA DENTARĂ?

Dacă vreţi să apelaţi la acest tratament iubit în lumea întreagă, trebuie să ştiţi că el se poate aplica doar pe dinţii naturali. De asemenea, este necesar să rezolvaţi orice altă problemă stomatologică înainte de a vă gândi la procedura de albire.

 

RALUCA PASCU, fondator clinici iDentity: Recomandăm procedurile de albire realizate de către specialişti, în cabinet, cu ajutorul aparaturii şi tehnicilor moderne pentru că în acest fel ne asigurăm că dinţii nu vor fi afectaţi acum sau pe termen lung. Substanţele din comerț, utilizate acasă, pot avea un dozaj şi o concentraţie nepotrivite și pot crea probleme serioase asupra smalţului şi gingiilor.”

 

Pentru a menţine efectele obţinute prin procedurile profesionale, specialiştii iDentity Clinic recomandă efectuarea detartrajului periodic, dar şi evitarea fumatului şi consumului excesiv de băuturi care pot păta dantura, precum sucuri, vin şi cafea. Totodată, respectarea igienei orale corespunzătoare rămâne sfatul numărul unu al specialiştilor, pentru evitarea multor probleme dentare grave de mai târziu.

        

        

iDentity, un concept creat de doctorul Raluca Pascu, medic primar stomatolog, specialist în Ortodonţie şi ODF, promovează stomatologia digitală, pentru tratamente prietenoase, lipsite de durere.  Experţii de aici vă aşteaptă la sediul din Decebal, localizat pe Strada Frunzei, la numărul 41, în sectorul 2 al Capitalei sau la numărul de telefon: 0728.00.00.12, dar şi la sediul din Băneasa, situat pe Şoseaua Bucureşti-Ploieşti, la numărul 17, în sectorul 1 al Capitalei sau la numărul de telefon: 0728.00.00.11 Pe site-ul oficial găsiți detalii suplimentare: https://identityclinic.ro/

COMMENTS

DISQUS: 0