Începe singurul curs de make-up cu formare de la zero

Începe singurul curs de make-up cu formare de la zero

Una dintre meserile care vă pot aduce independență financiară și venituri substanțiale este fără doar și poate cea de make-up artist. Chiar dacă nu știți mai nimic despre arta machiajului, puteți învăța acum la singurul curs de make-up cu formare de la zero, susținut de Bianca Marca, make-up artist.

Pregătirea durează 2 săptămâni, la finalul cărora veți obține nu doar diploma din partea școlii, ci și una din partea Ministrului Muncii, cursul fiind atestat internațional.

Cât costă cursul de make-up

Cursul va începe din 5 noiembrie și costă 600 euro. Înscrierile se fac după achitarea avansului de 100 euro. Restului sumei se poate achita până în ultima zi de curs. Învățarea pensulelor și folosirea corectă pentru fiecare machiaj în parte va fi un alt punct atins la curs. Se va pune mare accent pe practică, deci machiajele vor fi învățate pe modele.
Produsele folosite sunt de la branduri celebre ca Atelier Paris, Mac, Makeup Forever, Sla Paris, Inglot.

Programul cursului se întinde pe două săptămâni

În fiecare zi, timp de două săptămâni, cursantele vor învăța un alt tip de machiaj  pe care îl vor exersa ulterior pe model. Potrivit programei un viitor make-up artist va fi inițiat în arta machiajului și va începe să știe rolul fiecărei pensule și al trusei de machiaj.
Un alt detaliu important al cursului se referă la combinarea culorilor în funcție de culoarea tenului, a părului și a hainelor.

Machiajul corector cu determinarea formei feței, a sprâncenelor și a ochilor va constitui un alt obiectiv al cursului. Machiajul de zi, cel rezistent după ore îndelungate de sport, dar și machiajul pentru bărbați vor fi aduse și ele în discuție și învățate temeinic, iar formarea liniei de tuș pentru diferite tipuri de ochi este de asemenea un punct important. Nu în ultimul râns, cursantele vor avea posibilitatea să exerseze machiajul de gală, aplicarea de gene tip smocuri și tip bandă, make-up smokey eyes realizat pe texturi cremose, dar și machiaj special pentru mirese și pentru femeile cu ten matur.
Înscrierile se fac la numărul de telefon 0720.320.230

COMMENTS

DISQUS: 0