Incredibil! Cea mai mare dovada de dragoste. Ce a facut o femeie din Bucuresti pentru copii de la o asociatie.

Incredibil! Cea mai mare dovada de dragoste. Ce a facut o femeie din Bucuresti pentru copii de la o asociatie.

Incredibil! Cea mai mare dovada de dragoste. Ce a facut o femeie din Bucuresti pentru copii de la o asociatie.

Impresionata de cazul Asociatiei Mana Cereasca unde s-a demarat de catre preotul Florin Danu  unul dintre cele mai frumoase proiecte comunitare in folosul celor nevoiasi o femeie din Bucuresti a uimit prin gestul ei. Mai jos aveti povestea relatata de parintele Florin Danu si postata pe o pagina de socializare.

„Lucruri minunate se intampla la Asociatia Mana Cereasca. Cea mai mare dovada de dragoste pentru semeni o poti vedea mai jos! Multumim din suflet pentru implicare! http://www.mana-cereasca.ro/index.php/tag/doneaza/ .
„Ma suna o doamna sa cumpere câteva alimente, fructe, dulciuri
pentru cantina noastră, mergem la Carrefour Vulcan, punem în cos diverse, ajungem la casa și aici dansa scoate cardul de cumpărături și plăteste în jur de 700 ron(dar în 3 rate EGALE…fără dobânda…)
Asta înseamnă AJUTOR după putință!
Doreste sa rămână anonima, mi-a făcut doar poza. Dumnezeu sa ii răsplătească dragostea!”

cea mai mare dovada de dragoste

O Masa Calda, proiectul de suflet al Preotului Florin Danu!

o masa calda

Preotul Florin Danu a demarat unul dintre cele mai frumoase proiecte comunitare in folosul celor nevoiasi: O masa calda. Cu numai cateva sute de lei pe saptamana si multe ore de munca entuziasta, el a ajuns sa ofere, in fiecare zi, cate o masa calda pentru 80 de copii si batrani saraci. Ce a reusit el sa faca e mai mult decat un gest umanitar, e o demonstratie despre cat de mult se poate face cu foarte putin.

Noi facem masa in fiecare zi, 80 de portii pentru copii si batrani, o parte mananca la centru, la altii le livram acasa, avem nevoie de continuitate, avem nevoie de ajutor mai mereu”, spune parintele Florin Danu. Masa pentru 80 de persoane pe zi costa intre 400 si 600 de lei, bani pentru care parintele face apel catre oamenii de bine.”Oricine poate dona catre asociatie sau pot veni cu alimente la centrul de la Lada”, mai spune preotul. Misiunea de a hrani 80 de suflete , din donatii, nu este una usoara,  insa preotul este încrezator ca se vor gasi intotdeauna oameni cu dare de mana si dispusi sa ajute.

”Copiii au de la parohie hrana, haine,incaltaminte, jucarii, rechizite, excursii. Noi dorim sa ii ajutam in continuare, dar pentru ca acest lucru sa fie posibil este nevoie de donatiile oamenilor cu suflet”, mai spune acesta.
Cei care vor sa sprijine proiectul “O masa calda” o pot face donand bani in cont: Asociatia Mana Cereasca RO37RNCB0248125864690001 Banca BCR sau pot dona on-line la http://www.mana-cereasca.ro/index.php/implica-te/doneaza

COMMENTS

DISQUS: 0