Înregistrări video cu The Beatles, descoperite într-o casă

Înregistrări video cu The Beatles, descoperite într-o casă

Victoria Beckham suferă de dislexie
Elena Udrea este însărcinată? Ce spune despre sarcină
Angelina Jolie face Crăciunul la radio
Casa de vacanță a lui Alexander McQueen, vândută
Vedetele ii aduc un ultim omagiu lui Kate Spade. Designerul a fost gasita fara viata la varsta de 55 de ani
Înregistrări video cu trupa The Beatles au fost descoperite, în Ţara Galilor, într-o cutie pentru pâine, scrie BBC. Descoperirea a fost făcută în timpul unei cureţenii generale într-o casă.Într-una dintre înregistrări, evaluată la 10.000 de lire sterline de Omega Auctions, membrii trupei The Beatles glumesc cu un jurnalist ce încearcă să îi intervieveze. Grupul britanic era intervievat în Cardiff, în 1965. John Lennon spune că Paul McCartney are cinci copii în Swansea, iar Ringo Starr afirmă că următorul lor film va fi un western. O altă filmare, din 1967, îl prezintă pe guru spiritual Maharishi Mahesh Yogi şi membrii The Beatles întrebaţi despre aderarea la învăţătura lui.

Înregistrările video, evaluate la 10.000 de euro

Lennon afirmă în clip: „Desigur că nu este un cult şi dacă nu îl luam în serios, nu am fi fost aici”. Pe o a treia înregistrare, audio, Lennon interpretează acustic piesa „God”, lansată după destrămarea The Beatles. Aceasta a  fost evaluată, de asemenea, la 10.000 de lire sterline.  Sunetul şi imaginea înregistrărilor au fost bine conservate.

The Beatles a fost înfiinţată în anul 1960, în Liverpool, şi a devenit celebră în formula John Lennon, Paul McCartney, George Harrison şi Ringo Starr. Formaţia este considerată cea mai influentă în zona muzicii rock. Trupa s-a destrămat în 1970.

COMMENTS

DISQUS: 0